In de Croky Cup neemt Jeunesse Tamines het woensdag 18 augustus 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Liège. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Arthur Michaux in Sambreville.

Via de Jeunesse Tamines - Liège live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jeunesse Tamines - Liège (1-5)

Het Croky Cup duel tussen Jeunesse Tamines en Liège is geëindigd in een 1-5 overwinning voor Liège. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Jeunesse Tamines - Liège
Goals
1
5
Balbezit
35%
65%
Gele kaarten
4
3
Schoten totaal
6
14
Schoten op doel
2
3
Aanvallen
68
105
Gevaarlijke aanvallen
23
43
Corners
1
7
Wissels
3
5
LIVE Jeunesse Tamines - Liège 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jeunesse Tamines - Liège teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Jeunesse Tamines - Liège
Opstellingen Jeunesse Tamines - Liège

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Jeunesse Tamines - Liège

Jeunesse Tamines en Liège spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Croky Cup.

De vorige ontmoeting tussen Jeunesse Tamines en Liège in de Croky Cup vond plaats op 10 augustus 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jeunesse Tamines. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Jeunesse Tamines favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Liège slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Jeunesse Tamines 1
Winst Liège 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Jeunesse Tamines - Liège Opstelling Jeunesse Tamines Opstelling Liège Live Jeunesse Tamines - Liège Live Jeunesse Tamines - Liège kijken Jeunesse Tamines - Liège kijken Live Jeunesse Tamines - Liège stream Jeunesse Tamines - Liège Fox Sports Nabeschouwing Jeunesse Tamines - Liège Uitslag Jeunesse Tamines - Liège Statistieken Jeunesse Tamines - Liège Croky Cup 2021/2022 Jeunesse Tamines - Liège wedden Jeunesse Tamines - Liège gokken Jeunesse Tamines - Liège Unibet