Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - OH Leuven (1-2) || Croky Cup 2021/2022

Woensdag 27 oktober 2021 - 20:45 uur

In de Croky Cup 2021/2022 neemt Lierse Kempenzonen het woensdag 27 oktober 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen OH Leuven. De wedstrijd wordt gespeeld in Herman Vanderpoortenstadion in Lier.

Via de Lierse Kempenzonen - OH Leuven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - OH Leuven (1-2)

Het Croky Cup duel tussen Lierse Kempenzonen en OH Leuven is geëindigd in een 1-2 overwinning voor OH Leuven. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 63 minuten. S. Kaba maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee OH Leuven vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Lierse Kempenzonen kwam in de 80e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Liongola, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 86e minuut zette S. Kaba zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee OH Leuven de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 98e minuut werd J. Gillekens van Lierse Kempenzonen met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Lierse Kempenzonen het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor OH Leuven een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Lierse Kempenzonen - OH Leuven 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lierse Kempenzonen - OH Leuven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel OH Leuven Wissel L. Shengelia voor Y. Aguemon OH Leuven
46' Wissel OH Leuven Wissel S. Kaba voor M. Kukharevych OH Leuven
46' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel J. Liongola voor H. Abdallah Lierse Kempenzonen
60' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor M. Al-Tamari OH Leuven
63' Penalty OH Leuven Penalty S. Kaba OH Leuven 0-1
70' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel J. Naessens voor J. Hendrickx Lierse Kempenzonen
75' Wissel OH Leuven Wissel X. Mercier voor A. De Sart OH Leuven
80' Doelpunt Lierse Kempenzonen Doelpunt J. Liongola Lierse Kempenzonen 1-1
81' Wissel OH Leuven Wissel M. Keita voor S. Schrijvers OH Leuven
86' Doelpunt OH Leuven Doelpunt S. Kaba OH Leuven 1-2
87' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel B. Laes voor J. Poelmans Lierse Kempenzonen
93' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel G. De Schryver voor I. Yagan Lierse Kempenzonen
98' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor Lierse Kempenzonen
98' Rode kaart Lierse Kempenzonen Rode kaart voor J. Gillekens Lierse Kempenzonen