Nabeschouwing Mechelen - Cercle Brugge (2-1) || Croky Cup 2021/2022

Woensdag 1 december 2021 - 20:30 uur

In de Croky Cup 2021/2022 neemt Mechelen het woensdag 1 december 2021 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Cercle Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS-stadion Achter de Kazerne in Mechelen.

Via de Mechelen - Cercle Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mechelen - Cercle Brugge (2-1)

Het Croky Cup duel tussen Mechelen en Cercle Brugge is onder leiding van scheidsrechter Bram Van Driessche geëindigd in een 2-1 overwinning voor Mechelen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door T. Somers, waarmee Cercle Brugge met 0-1 de leiding nam. Mechelen kwam in de 66e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van I. de Camargo, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 116e minuut zette N. Storm zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Mechelen de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bram Van Driessche, waardoor Mechelen een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Mechelen - Cercle Brugge 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mechelen - Cercle Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Wissel Cercle Brugge Wissel O. Deman voor Waldo Rubio Cercle Brugge
25' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor O. Deman Cercle Brugge
29' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt T. Somers Cercle Brugge 0-1
38' Wissel Mechelen Wissel M. Shved voor J. Vanlerberghe Mechelen
65' Wissel Mechelen Wissel I. de Camargo voor H. Cuypers Mechelen
66' Doelpunt Mechelen Doelpunt I. de Camargo met assist van R. Schoofs Mechelen 1-1
70' Wissel Cercle Brugge Wissel Leonardo Lopes voor D. Hotič Cercle Brugge
70' Wissel Cercle Brugge Wissel A. Cassaert voor C. Vanhoutte Cercle Brugge
74' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor F. Kanoute Cercle Brugge
77' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor Vinicius Souza Mechelen
80' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor Warleson Cercle Brugge
83' Wissel Mechelen Wissel I. Swers voor S. Walsh Mechelen
90' Wissel Cercle Brugge Wissel A. Sampers voor T. Somers Cercle Brugge
92' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor A. Cassaert Cercle Brugge
97' Wissel Cercle Brugge Wissel D. Velkovski voor Vitinho Cercle Brugge
103' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor Leonardo Lopes Cercle Brugge
105' Wissel Mechelen Wissel G. Engvall voor K. Mrabti Mechelen
110' Wissel Cercle Brugge Wissel W. Ackx voor O. Deman Cercle Brugge
116' Doelpunt Mechelen Doelpunt N. Storm Mechelen 2-1
119' Wissel Mechelen Wissel O. Kaya voor N. Storm Mechelen
Video hoogtepunten en samenvatting Mechelen - Cercle Brugge
Opstellingen Mechelen - Cercle Brugge
De opstellingen van Mechelen en Cercle Brugge zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Mechelen - Cercle Brugge

Mechelen en Cercle Brugge spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bram Van Driessche en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Mechelen en Cercle Brugge in de Croky Cup vond plaats op 21 april 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Mechelen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Cercle Brugge favoriet. 2 keer wist de ploeg van Mechelen te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Mechelen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.