Nabeschouwing Mormont - Saint-Louis-Saint-Léger (6-0) || Croky Cup

Zondag 1 augustus 2021 - 16:00 uur

In de Croky Cup neemt Mormont het zondag 1 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Saint-Louis-Saint-Léger. De wedstrijd wordt gespeeld in Complexe RES Melreux - Hotton in Hotton.

Via de Mormont - Saint-Louis-Saint-Léger live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mormont - Saint-Louis-Saint-Léger (6-0)

Het Croky Cup duel tussen Mormont en Saint-Louis-Saint-Léger is geëindigd in een 6-0 overwinning voor Mormont. Na 45 minuten stond er een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Mormont - Saint-Louis-Saint-Léger
Goals
6
0
LIVE Mormont - Saint-Louis-Saint-Léger 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mormont - Saint-Louis-Saint-Léger teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Mormont - Saint-Louis-Saint-Léger
Opstellingen Mormont - Saint-Louis-Saint-Léger

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Mormont - Saint-Louis-Saint-Léger

Mormont en Saint-Louis-Saint-Léger spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Croky Cup.

De vorige ontmoeting tussen Mormont en Saint-Louis-Saint-Léger in de Croky Cup vond plaats op 3 augustus 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Mormont. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Mormont favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Saint-Louis-Saint-Léger slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Mormont 2
Winst Saint-Louis-Saint-Léger 0
Gelijkspel 0
Totaal 2

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Mormont - Saint-Louis-Saint-Léger Opstelling Mormont Opstelling Saint-Louis-Saint-Léger Live Mormont - Saint-Louis-Saint-Léger Live Mormont - Saint-Louis-Saint-Léger kijken Mormont - Saint-Louis-Saint-Léger kijken Live Mormont - Saint-Louis-Saint-Léger stream Mormont - Saint-Louis-Saint-Léger Fox Sports Nabeschouwing Mormont - Saint-Louis-Saint-Léger Uitslag Mormont - Saint-Louis-Saint-Léger Statistieken Mormont - Saint-Louis-Saint-Léger Croky Cup 2021/2022 Mormont - Saint-Louis-Saint-Léger wedden Mormont - Saint-Louis-Saint-Léger gokken Mormont - Saint-Louis-Saint-Léger Unibet