In de Croky Cup neemt Onhaye het zondag 29 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Eendracht Aalst. De wedstrijd wordt gespeeld in Terrain de Onhaye in Onhaye.

Via de Onhaye - Eendracht Aalst live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Onhaye - Eendracht Aalst (1-0)

Het Croky Cup duel tussen Onhaye en Eendracht Aalst is onder leiding van scheidsrechter Baptiste Federico geëindigd in een 1-0 overwinning voor Onhaye. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 96e minuut door A. Lorenzon, waarmee Onhaye met 1-0 de leiding nam. In de 105e minuut kreeg T. Delplank van Onhaye voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Onhaye de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. In de 118e minuut kreeg S. Fabris van Eendracht Aalst voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Eendracht Aalst de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Baptiste Federico, waardoor Onhaye de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Onhaye - Eendracht Aalst
Goals
1
0
LIVE Onhaye - Eendracht Aalst 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Onhaye - Eendracht Aalst teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
25' Gele kaart Eendracht Aalst Gele kaart voor R. Belesi Eendracht Aalst
28' Gele kaart Onhaye Gele kaart voor T. Delplank Onhaye
38' Gele kaart Eendracht Aalst Gele kaart voor S. Fabris Eendracht Aalst
45' Gele kaart Eendracht Aalst Gele kaart voor I. Mbaye Eendracht Aalst
60' Wissel Onhaye Wissel M. Lizen voor G. Davrichov Onhaye
69' Wissel Eendracht Aalst Wissel D. Caignau voor A. Van den Eynde Eendracht Aalst
77' Gele kaart Onhaye Gele kaart voor A. Lambert Onhaye
79' Wissel Onhaye Wissel S. Hendrick voor A. Poncelet Onhaye
88' Gele kaart Onhaye Gele kaart voor T. Leclef Onhaye
89' Gele kaart Eendracht Aalst Gele kaart voor F. Geenens Eendracht Aalst
96' Doelpunt Onhaye Doelpunt A. Lorenzon Onhaye 1-0
105' Tweede gele kaart Onhaye Tweede gele kaart voor T. Delplank Onhaye
106' Gele kaart Onhaye Gele kaart voor M. Lizen Onhaye
106' Wissel Eendracht Aalst Wissel M. Tresignie voor M. Copado Eendracht Aalst
106' Wissel Eendracht Aalst Wissel J. De Vriendt voor R. Belesi Eendracht Aalst
112' Wissel Onhaye Wissel G. Guiot voor A. Lorenzon Onhaye
115' Gele kaart Eendracht Aalst Gele kaart voor D. Caignau Eendracht Aalst
117' Wissel Onhaye Wissel J. Kembi voor A. Lambert Onhaye
118' Tweede gele kaart Eendracht Aalst Tweede gele kaart voor S. Fabris Eendracht Aalst
Video hoogtepunten en samenvatting Onhaye - Eendracht Aalst
Opstellingen Onhaye - Eendracht Aalst
De opstellingen van Onhaye en Eendracht Aalst zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Eendracht Aalst
# Speler Pos.
13 Thomas Droesbeke K
8 Dries Caignau V
12 Jari De Vriendt V
11 Maarten Tresignie M
2 Yassine Razzi M
21 Mathijs Dumortier M
Voorbeschouwing Onhaye - Eendracht Aalst

Onhaye en Eendracht Aalst spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Baptiste Federico en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Onhaye en Eendracht Aalst in de Croky Cup vond plaats op 24 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Eendracht Aalst. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Eendracht Aalst favoriet. 1 keer wist de ploeg van Onhaye te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Onhaye. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Onhaye 0
Winst Eendracht Aalst 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Onhaye - Eendracht Aalst Opstelling Onhaye Opstelling Eendracht Aalst Live Onhaye - Eendracht Aalst Live Onhaye - Eendracht Aalst kijken Onhaye - Eendracht Aalst kijken Live Onhaye - Eendracht Aalst stream Onhaye - Eendracht Aalst Fox Sports Nabeschouwing Onhaye - Eendracht Aalst Uitslag Onhaye - Eendracht Aalst Statistieken Onhaye - Eendracht Aalst Croky Cup 2021/2022 Onhaye - Eendracht Aalst wedden Onhaye - Eendracht Aalst gokken Onhaye - Eendracht Aalst Unibet