In de Croky Cup neemt Ostiches het zondag 8 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Waremme. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade des Géants in Ath.

Via de Ostiches - Waremme live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ostiches - Waremme (2-3)

Het Croky Cup duel tussen Ostiches en Waremme is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Waremme. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Ostiches - Waremme
Goals
2
3
LIVE Ostiches - Waremme 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ostiches - Waremme teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Ostiches - Waremme
Opstellingen Ostiches - Waremme

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Ostiches - Waremme

Ostiches en Waremme spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Croky Cup.

Het is voor het eerst dat Ostiches en Waremme elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst Ostiches 0
Winst Waremme 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Ostiches - Waremme Opstelling Ostiches Opstelling Waremme Live Ostiches - Waremme Live Ostiches - Waremme kijken Ostiches - Waremme kijken Live Ostiches - Waremme stream Ostiches - Waremme Fox Sports Nabeschouwing Ostiches - Waremme Uitslag Ostiches - Waremme Statistieken Ostiches - Waremme Croky Cup 2021/2022 Ostiches - Waremme wedden Ostiches - Waremme gokken Ostiches - Waremme Unibet