In de Croky Cup neemt Ranst het zondag 8 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Pepingen-Halle. De wedstrijd wordt gespeeld in KFC Ranst Terrain 1 in Ranst.

Via de Ranst - Pepingen-Halle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ranst - Pepingen-Halle (0-4)

Het Croky Cup duel tussen Ranst en Pepingen-Halle is geëindigd in een 0-4 overwinning voor Pepingen-Halle. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Ranst - Pepingen-Halle
LIVE Ranst - Pepingen-Halle 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ranst - Pepingen-Halle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Ranst - Pepingen-Halle
Opstellingen Ranst - Pepingen-Halle

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Ranst - Pepingen-Halle

Ranst en Pepingen-Halle spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Croky Cup.

Het is voor het eerst dat Ranst en Pepingen-Halle elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst Ranst 0
Winst Pepingen-Halle 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Ranst - Pepingen-Halle Opstelling Ranst Opstelling Pepingen-Halle Live Ranst - Pepingen-Halle Live Ranst - Pepingen-Halle kijken Ranst - Pepingen-Halle kijken Live Ranst - Pepingen-Halle stream Ranst - Pepingen-Halle Fox Sports Nabeschouwing Ranst - Pepingen-Halle Uitslag Ranst - Pepingen-Halle Statistieken Ranst - Pepingen-Halle Croky Cup 2021/2022 Ranst - Pepingen-Halle wedden Ranst - Pepingen-Halle gokken Ranst - Pepingen-Halle Unibet