Nabeschouwing RFC Seraing - Sint-Truiden (3-2) || Croky Cup 2021/2022

Woensdag 27 oktober 2021 - 20:00 uur

In de Croky Cup 2021/2022 neemt RFC Seraing het woensdag 27 oktober 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sint-Truiden. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pairay in Seraing.

Via de RFC Seraing - Sint-Truiden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RFC Seraing - Sint-Truiden (3-2)

Het Croky Cup duel tussen RFC Seraing en Sint-Truiden is onder leiding van scheidsrechter Brent Staessens geëindigd in een 3-2 overwinning voor RFC Seraing.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door Marius, waarmee RFC Seraing met 1-0 de leiding nam. Sint-Truiden kwam in de 53e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Matsubara, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 57e minuut zette A. Koita zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Sint-Truiden de leiding in de wedstrijd nam.

Na 80 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Y. Maziz de 2-2 maakte voor RFC Seraing. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk RFC Seraing dat in de 104e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Y. Maziz de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Brent Staessens bij een 3-2 eindstand in het voordeel van RFC Seraing.

LIVE RFC Seraing - Sint-Truiden 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RFC Seraing - Sint-Truiden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor E. Spago RFC Seraing
34' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor M. Cachbach RFC Seraing
35' Doelpunt RFC Seraing Doelpunt Marius RFC Seraing 1-0
38' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor J. Buatu Sint-Truiden
46' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor C. Bruls Sint-Truiden
47' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor D. Lavalee Sint-Truiden
52' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor W. Faye RFC Seraing
53' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt K. Matsubara met assist van S. De Ridder Sint-Truiden 1-1
57' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt A. Koita met assist van S. De Ridder Sint-Truiden 1-2
59' Wissel Sint-Truiden Wissel D. Hayashi voor D. Lavalee Sint-Truiden
59' Wissel Sint-Truiden Wissel T. Hara voor S. De Ridder Sint-Truiden
60' Wissel Sint-Truiden Wissel R. Bauer voor K. Matsubara Sint-Truiden
60' Wissel Sint-Truiden Wissel R. Reitz voor N. Balongo Sint-Truiden
62' Wissel RFC Seraing Wissel Y. Maziz voor S. Lahssaini RFC Seraing
62' Wissel RFC Seraing Wissel G. Kilota voor A. Bernier RFC Seraing
69' Wissel RFC Seraing Wissel G. Mikautadze voor M. Cachbach RFC Seraing
70' Wissel RFC Seraing Wissel R. Djedje voor B. Boulenger RFC Seraing
80' Doelpunt RFC Seraing Doelpunt Y. Maziz RFC Seraing 2-2
84' Wissel Sint-Truiden Wissel W. Janssens voor A. Koita Sint-Truiden
100' Wissel RFC Seraing Wissel I. Cisse voor W. Faye RFC Seraing
101' Wissel RFC Seraing Wissel R. Denuit voor T. Pierrot RFC Seraing
104' Doelpunt RFC Seraing Doelpunt Y. Maziz RFC Seraing 3-2
106' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor T. Leistner Sint-Truiden
113' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor R. Denuit RFC Seraing
Video hoogtepunten en samenvatting RFC Seraing - Sint-Truiden
Opstellingen RFC Seraing - Sint-Truiden
De opstellingen van RFC Seraing en Sint-Truiden zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.