In de Croky Cup neemt Ronse het zondag 8 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wezel. De wedstrijd wordt gespeeld in Orphale Cruckestadion in Renaix.

Via de Ronse - Wezel live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ronse - Wezel (1-3)

Het Croky Cup duel tussen Ronse en Wezel is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Wezel. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Ronse - Wezel
Goals
1
3
LIVE Ronse - Wezel 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ronse - Wezel teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Ronse - Wezel
Opstellingen Ronse - Wezel

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Ronse - Wezel

Ronse en Wezel spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Croky Cup.

Het is voor het eerst dat Ronse en Wezel elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst Ronse 0
Winst Wezel 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Ronse - Wezel Opstelling Ronse Opstelling Wezel Live Ronse - Wezel Live Ronse - Wezel kijken Ronse - Wezel kijken Live Ronse - Wezel stream Ronse - Wezel Fox Sports Nabeschouwing Ronse - Wezel Uitslag Ronse - Wezel Statistieken Ronse - Wezel Croky Cup 2021/2022 Ronse - Wezel wedden Ronse - Wezel gokken Ronse - Wezel Unibet