Nabeschouwing RWDM - Zulte-Waregem (1-2) || Croky Cup 2021/2022

Dinsdag 26 oktober 2021 - 20:30 uur

In de Croky Cup 2021/2022 neemt RWDM het dinsdag 26 oktober 2021 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem. De wedstrijd wordt gespeeld in Edmond Machtens-Stadion in Bruxelles.

Via de RWDM - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RWDM - Zulte-Waregem (1-2)

Het Croky Cup duel tussen RWDM en Zulte-Waregem is onder leiding van scheidsrechter Lothar D'hondt geëindigd in een 1-2 overwinning voor Zulte-Waregem. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Zulte-Waregem kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van D. Kutesa. RWDM kwam in de 41e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Nangis, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de wedstrijd viel dan toch nog de beslissing in de wedstrijd, nadat Zulte-Waregem in de 91e minuut een penalty kreeg. Vanaf 11 meter wist J. Vossen deze te benutten, waardoor de score 1-2 werd.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Lothar D'hondt, waardoor Zulte-Waregem een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE RWDM - Zulte-Waregem 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RWDM - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt D. Kutesa Zulte-Waregem 0-1
41' Doelpunt RWDM Doelpunt L. Nangis RWDM 1-1
54' Gele kaart RWDM Gele kaart voor RWDM
55' Gele kaart RWDM Gele kaart voor RWDM
56' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor L. De Bock Zulte-Waregem
61' Gele kaart RWDM Gele kaart voor RWDM
90' Gele kaart RWDM Gele kaart voor RWDM
90' Gele kaart RWDM Gele kaart voor A. Dante RWDM
91' Penalty Zulte-Waregem Penalty J. Vossen Zulte-Waregem 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting RWDM - Zulte-Waregem
Opstellingen RWDM - Zulte-Waregem

Voorbeschouwing RWDM - Zulte-Waregem

RWDM en Zulte-Waregem spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lothar D'hondt en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat RWDM en Zulte-Waregem elkaar treffen in de Croky Cup.