Nabeschouwing Standard Luik - Beerschot-Wilrijk (2-0) || Croky Cup 2021/2022

Donderdag 2 december 2021 - 20:45 uur

In de Croky Cup 2021/2022 neemt Standard Luik het donderdag 2 december 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Beerschot-Wilrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Maurice Dufrasne in Liege.

Via de Standard Luik - Beerschot-Wilrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Luik - Beerschot-Wilrijk (2-0)

Het Croky Cup duel tussen Standard Luik en Beerschot-Wilrijk is onder leiding van scheidsrechter Kevin Van Damme geëindigd in een 2-0 overwinning voor Standard Luik. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 96e minuut door J. Muleka, waarmee Standard Liège met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Standard Liège opnieuw te scoren. In de 119e minuut was het M. Bokadi die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Standard Liège.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Standard Luik.

LIVE Standard Luik - Beerschot-Wilrijk 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Luik - Beerschot-Wilrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor M. Sissako Standard Liège
20' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor M. Lemos Beerschot-Wilrijk
20' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor D. M. Dragus Standard Liège
34' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor R. Holzhauser Beerschot-Wilrijk
55' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel J. Dom voor M. Lemos Beerschot-Wilrijk
59' Wissel Standard Liège Wissel M. Bokadi voor N. Raskin Standard Liège
59' Wissel Standard Liège Wissel A. Tapsoba voor D. M. Dragus Standard Liège
73' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel R. Vaca voor R. Holzhauser Beerschot-Wilrijk
73' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel J. Van den Bergh voor T. De Smet Beerschot-Wilrijk
74' Wissel Standard Liège Wissel D. Pavlovic voor A. Donnum Standard Liège
85' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor N. Dussenne Standard Liège
90' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel L. Shankland voor M. Suzuki Beerschot-Wilrijk
90' Wissel Standard Liège Wissel J. Muleka voor J. Klauss Standard Liège
90' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel I. Sebaoui voor I. Soumare Beerschot-Wilrijk
91' Wissel Standard Liège Wissel H. Rafia voor M. Carcela-Gonzalez Standard Liège
91' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor A. Tapsoba Standard Liège
96' Doelpunt Standard Liège Doelpunt J. Muleka met assist van H. Rafia Standard Liège 1-0
99' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel D. Mukuna-Trouet voor M. Caicedo Beerschot-Wilrijk
106' Wissel Standard Liège Wissel A. Al Dakhil voor G. Cimirot Standard Liège
119' Doelpunt Standard Liège Doelpunt M. Bokadi met assist van J. Muleka Standard Liège 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Luik - Beerschot-Wilrijk
Opstellingen Standard Luik - Beerschot-Wilrijk
De opstellingen van Standard Luik en Beerschot-Wilrijk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Standard Luik - Beerschot-Wilrijk

Standard Luik en Beerschot-Wilrijk spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Van Damme en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Standard Luik en Beerschot-Wilrijk elkaar treffen in de Croky Cup.