In de Croky Cup neemt Wellen het zondag 15 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Binche. De wedstrijd wordt gespeeld in KVK Wellen Sportcomplex in Wellen.

Via de Wellen - Binche live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wellen - Binche (5-1)

Het Croky Cup duel tussen Wellen en Binche is geëindigd in een 5-1 overwinning voor Wellen. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Wellen - Binche
Goals
5
1
LIVE Wellen - Binche 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wellen - Binche teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Wellen - Binche
Opstellingen Wellen - Binche

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Wellen - Binche

Wellen en Binche spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Croky Cup.

Het is voor het eerst dat Wellen en Binche elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst Wellen 0
Winst Binche 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Wellen - Binche Opstelling Wellen Opstelling Binche Live Wellen - Binche Live Wellen - Binche kijken Wellen - Binche kijken Live Wellen - Binche stream Wellen - Binche Fox Sports Nabeschouwing Wellen - Binche Uitslag Wellen - Binche Statistieken Wellen - Binche Croky Cup 2021/2022 Wellen - Binche wedden Wellen - Binche gokken Wellen - Binche Unibet