In de Croky Cup neemt Westhoek het zondag 15 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Pepingen-Halle. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Westhoek - Pepingen-Halle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Westhoek - Pepingen-Halle (2-1)

Het Croky Cup duel tussen Westhoek en Pepingen-Halle is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Westhoek. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Westhoek - Pepingen-Halle
Goals
2
1
LIVE Westhoek - Pepingen-Halle 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Westhoek - Pepingen-Halle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Westhoek - Pepingen-Halle
Opstellingen Westhoek - Pepingen-Halle

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Westhoek - Pepingen-Halle

Westhoek en Pepingen-Halle spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Croky Cup.

Het is voor het eerst dat Westhoek en Pepingen-Halle elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst Westhoek 0
Winst Pepingen-Halle 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Westhoek - Pepingen-Halle Opstelling Westhoek Opstelling Pepingen-Halle Live Westhoek - Pepingen-Halle Live Westhoek - Pepingen-Halle kijken Westhoek - Pepingen-Halle kijken Live Westhoek - Pepingen-Halle stream Westhoek - Pepingen-Halle Fox Sports Nabeschouwing Westhoek - Pepingen-Halle Uitslag Westhoek - Pepingen-Halle Statistieken Westhoek - Pepingen-Halle Croky Cup 2021/2022 Westhoek - Pepingen-Halle wedden Westhoek - Pepingen-Halle gokken Westhoek - Pepingen-Halle Unibet