Nabeschouwing Cappellen - Heist (2-1) || Croky Cup 2022/2023

Zondag 28 augustus 2022 - 16:00 uur

In de Croky Cup 2022/2023 neemt Cappellen het zondag 28 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Heist. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Jos van Wellen in Kapellen.

Via de Cappellen - Heist live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cappellen - Heist (2-1)

Het Croky Cup duel tussen Cappellen en Heist is onder leiding van scheidsrechter Dunken Van De Velde geëindigd in een 2-1 overwinning voor Cappellen. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door T. Van Zantvoort, waarmee Cappellen met 1-0 de leiding nam. Cappellen vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Madani op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 82e minuut wist Heist de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Troonbeeckx. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Heist kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Dunken Van De Velde, waardoor Cappellen een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Cappellen - Heist 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cappellen - Heist teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Cappellen Doelpunt T. Van Zantvoort Cappellen 1-0
37' Doelpunt Cappellen Doelpunt R. Madani Cappellen 2-0
46' Wissel Heist Wissel J. Absisan voor A. Lemti Heist
46' Wissel Heist Wissel R. Benhamou voor Y. Augustijnen Heist
47' Gele kaart Heist Gele kaart voor K. Vande Cauter Heist
55' Gele kaart Heist Gele kaart voor J. Absisan Heist
60' Wissel Heist Wissel J. Colman voor N. Orye Heist
60' Wissel Heist Wissel M. Troonbeeckx voor G. Diedhiou Heist
61' Wissel Cappellen Wissel D. Walen voor L. Symons Cappellen
63' Gele kaart Heist Gele kaart voor R. Benhamou Heist
82' Doelpunt Heist Doelpunt M. Troonbeeckx Heist 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Cappellen - Heist
Opstellingen Cappellen - Heist

Voorbeschouwing Cappellen - Heist

Cappellen en Heist spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dunken Van De Velde en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Cappellen en Heist elkaar treffen in de Croky Cup.