Nabeschouwing Eendracht Aalst - Westerlo (1-3) (na verlenging) || Croky Cup 2022/2023

Zondag 25 september 2022 - 16:00 uur

In de Croky Cup 2022/2023 neemt Eendracht Aalst het zondag 25 september 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Westerlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Het Pierre Cornelisstadion in Aalst.

Via de Eendracht Aalst - Westerlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eendracht Aalst - Westerlo (1-3) (na verlenging)

Het Croky Cup duel tussen Eendracht Aalst en Westerlo is onder leiding van scheidsrechter Niels Bossuyt geëindigd in een 1-3 overwinning voor Westerlo. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Westerlo dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door F. Geenens, waarmee Eendracht Aalst met 1-0 de leiding nam. Westerlo kwam in de 75e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Gümüşkaya, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Vlak voor tijd werd de stand 1-2 doordat T. Dierckx van Westerlo een penalty wist te benutten in de 93e minuut.

Na 99 minuten werd de voorsprong voor Westerlo vergroot nadat H. Akbunar de 1-3 wist te scoren.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Niels Bossuyt af en was het Westerlo die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-3 overwinning.

LIVE Eendracht Aalst - Westerlo 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eendracht Aalst - Westerlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Eendracht Aalst Doelpunt F. Geenens Eendracht Aalst 1-0
60' Wissel Eendracht Aalst Wissel I. Mbaye voor Q. Panneel Eendracht Aalst
66' Gele kaart Eendracht Aalst Gele kaart voor S. Fabris Eendracht Aalst
66' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor T. Dierckx Westerlo
68' Wissel Westerlo Wissel M. Gümüşkaya voor N. Chadli Westerlo
70' Gele kaart Eendracht Aalst Gele kaart voor I. Mbaye Eendracht Aalst
74' Gele kaart Eendracht Aalst Gele kaart voor V. Swinnen Eendracht Aalst
75' Doelpunt Westerlo Doelpunt M. Gümüşkaya Westerlo 1-1
75' Wissel Eendracht Aalst Wissel Y. Razzi voor D. George Eendracht Aalst
75' Wissel Westerlo Wissel Lucas Mineiro voor T. Van den Keybus Westerlo
75' Wissel Westerlo Wissel E. Jordanov voor K. Mabea Westerlo
78' Gele kaart Eendracht Aalst Gele kaart voor A. Van den Eynde Eendracht Aalst
78' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor T. Van den Keybus Westerlo
93' Penalty Westerlo Penalty T. Dierckx Westerlo 1-2
98' Gele kaart Eendracht Aalst Gele kaart voor L. Wantens Eendracht Aalst
99' Doelpunt Westerlo Doelpunt H. Akbunar Westerlo 1-3
99' Wissel Westerlo Wissel R. Neustädter voor M. Fixelles Westerlo
106' Wissel Eendracht Aalst Wissel J. De Vriendt voor S. Fabris Eendracht Aalst
106' Wissel Eendracht Aalst Wissel R. Belesi voor A. Van den Eynde Eendracht Aalst
117' Gele kaart Eendracht Aalst Gele kaart voor F. Geenens Eendracht Aalst
Video hoogtepunten en samenvatting Eendracht Aalst - Westerlo
Opstellingen Eendracht Aalst - Westerlo
De opstellingen van Eendracht Aalst en Westerlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.