Nabeschouwing Grand-Leez - Arquet (1-2) || Croky Cup 2022/2023

Zondag 7 augustus 2022 - 16:00 uur



In de Croky Cup 2022/2023 neemt Grand-Leez het zondag 7 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Arquet. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Jean Josis in Grand-Leez.

Via de Grand-Leez - Arquet live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Grand-Leez - Arquet (1-2)

Het Croky Cup duel tussen Grand-Leez en Arquet is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Arquet. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Grand-Leez - Arquet
Goals
1
2
LIVE Grand-Leez - Arquet 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Grand-Leez - Arquet teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Grand-Leez - Arquet
Opstellingen Grand-Leez - Arquet

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Grand-Leez - Arquet

Grand-Leez en Arquet spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Croky Cup.

Het is voor het eerst dat Grand-Leez en Arquet elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst Grand-Leez 0
Winst Arquet 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Grand-Leez - Arquet Opstelling Grand-Leez Opstelling Arquet Live Grand-Leez - Arquet Live Grand-Leez - Arquet kijken Grand-Leez - Arquet kijken Live Grand-Leez - Arquet stream Grand-Leez - Arquet Fox Sports Nabeschouwing Grand-Leez - Arquet Uitslag Grand-Leez - Arquet Statistieken Grand-Leez - Arquet Croky Cup 2022/2023 Grand-Leez - Arquet wedden Grand-Leez - Arquet gokken Grand-Leez - Arquet Unibet