Nabeschouwing Londerzeel - La Louvière (2-4) || Croky Cup 2022/2023

Zondag 14 augustus 2022 - 16:00 uur



In de Croky Cup 2022/2023 neemt Londerzeel het zondag 14 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen La Louvière. De wedstrijd wordt gespeeld in Burgemeester Albert Lambertsstadion in Londerzeel.

Via de Londerzeel - La Louvière live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Londerzeel - La Louvière (2-4)

Het Croky Cup duel tussen Londerzeel en La Louvière is geëindigd in een 2-4 overwinning voor La Louvière. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Londerzeel - La Louvière
Goals
2
4
LIVE Londerzeel - La Louvière 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Londerzeel - La Louvière teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Londerzeel - La Louvière
Opstellingen Londerzeel - La Louvière

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Londerzeel - La Louvière

Londerzeel en La Louvière spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Croky Cup.

De vorige ontmoeting tussen Londerzeel en La Louvière in de Croky Cup vond plaats op 5 augustus 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Londerzeel 0
Winst La Louvière 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Londerzeel - La Louvière Opstelling Londerzeel Opstelling La Louvière Live Londerzeel - La Louvière Live Londerzeel - La Louvière kijken Londerzeel - La Louvière kijken Live Londerzeel - La Louvière stream Londerzeel - La Louvière Fox Sports Nabeschouwing Londerzeel - La Louvière Uitslag Londerzeel - La Louvière Statistieken Londerzeel - La Louvière Croky Cup 2022/2023 Londerzeel - La Louvière wedden Londerzeel - La Louvière gokken Londerzeel - La Louvière Unibet