Nabeschouwing Patro Eisden - Westhoek (3-0) || Croky Cup 2022/2023

Zondag 28 augustus 2022 - 16:00 uur

In de Croky Cup 2022/2023 neemt Patro Eisden het zondag 28 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Westhoek. De wedstrijd wordt gespeeld in Patro Stadion in Maasmechelen.

Via de Patro Eisden - Westhoek live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Patro Eisden - Westhoek (3-0)

Het Croky Cup duel tussen Patro Eisden en Westhoek is onder leiding van scheidsrechter Michael Lonnoy geëindigd in een 3-0 overwinning voor Patro Eisden. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door A. Cuypers, waarmee Patro Eisden met 1-0 de leiding nam. Patro Eisden vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Sam op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 50e minuut volgde een derde treffer van Patro Eisden, waarmee A. Cuypers zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Michael Lonnoy, waardoor Patro Eisden een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Patro Eisden - Westhoek
3
0
LIVE Patro Eisden - Westhoek 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Patro Eisden - Westhoek teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Patro Eisden Doelpunt A. Cuypers Patro Eisden 1-0
31' Doelpunt Patro Eisden Doelpunt E. Sam Patro Eisden 2-0
46' Wissel Westhoek Wissel T. Baes voor J. Jodts Westhoek
47' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor N. Verburgh Patro Eisden
50' Doelpunt Patro Eisden Doelpunt A. Cuypers Patro Eisden 3-0
57' Gele kaart Westhoek Gele kaart voor G. Gaillez Westhoek
65' Wissel Patro Eisden Wissel N. Amoah voor L. Bamona Patro Eisden
65' Wissel Westhoek Wissel B. Timmerman voor O. Scholaert Westhoek
71' Gele kaart Westhoek Gele kaart voor F. Mando Westhoek
Video hoogtepunten en samenvatting Patro Eisden - Westhoek
Opstellingen Patro Eisden - Westhoek

Voorbeschouwing Patro Eisden - Westhoek

Patro Eisden en Westhoek spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Lonnoy en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Patro Eisden en Westhoek elkaar treffen in de Croky Cup.