Nabeschouwing RWDM - Kortrijk (1-3) || Croky Cup 2022/2023

Donderdag 10 november 2022 - 20:00 uur



In de Croky Cup 2022/2023 neemt RWDM het donderdag 10 november 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Kortrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Edmond Machtens-Stadion in Bruxelles.

Via de RWDM - Kortrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RWDM - Kortrijk (1-3)

Het Croky Cup duel tussen RWDM en Kortrijk is onder leiding van scheidsrechter Arthur Denil geëindigd in een 1-3 overwinning voor Kortrijk. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken RWDM - Kortrijk
Goals
1
3
LIVE RWDM - Kortrijk 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RWDM - Kortrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting RWDM - Kortrijk
Opstellingen RWDM - Kortrijk

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing RWDM - Kortrijk

RWDM en Kortrijk spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Arthur Denil en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat RWDM en Kortrijk elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst RWDM 0
Winst Kortrijk 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
RWDM - Kortrijk Opstelling RWDM Opstelling Kortrijk Live RWDM - Kortrijk Live RWDM - Kortrijk kijken RWDM - Kortrijk kijken Live RWDM - Kortrijk stream RWDM - Kortrijk Fox Sports Nabeschouwing RWDM - Kortrijk Uitslag RWDM - Kortrijk Statistieken RWDM - Kortrijk Croky Cup 2022/2023 RWDM - Kortrijk wedden RWDM - Kortrijk gokken RWDM - Kortrijk Unibet