Nabeschouwing Sint-Eloois-Winkel - RFC Seraing (0-2) || Croky Cup 2022/2023

Dinsdag 6 september 2022 - 19:30 uur

In de Croky Cup 2022/2023 neemt Sint-Eloois-Winkel het dinsdag 6 september 2022 om 19:30 uur in eigen huis op tegen RFC Seraing. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pairay in Seraing.

Via de Sint-Eloois-Winkel - RFC Seraing live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Eloois-Winkel - RFC Seraing (0-2)

Het Croky Cup duel tussen Sint-Eloois-Winkel en RFC Seraing is onder leiding van scheidsrechter Bart Zeebroek geëindigd in een 0-2 overwinning voor RFC Seraing. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door M. Sambu, waarmee RFC Seraing met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist RFC Seraing opnieuw te scoren. In de 90e minuut was het A. Bernier die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor RFC Seraing.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor RFC Seraing.

LIVE Sint-Eloois-Winkel - RFC Seraing 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Eloois-Winkel - RFC Seraing teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Sint-Eloois-Winkel Gele kaart voor B. Kudimbana Sint-Eloois-Winkel
29' Doelpunt RFC Seraing Doelpunt M. Sambu RFC Seraing 0-1
41' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor M. Cachbach RFC Seraing
43' Gele kaart Sint-Eloois-Winkel Gele kaart voor H. Van Marcke Sint-Eloois-Winkel
46' Wissel RFC Seraing Wissel L. Abanda voor M. Cachbach RFC Seraing
46' Wissel RFC Seraing Wissel S. Sissoko voor V. Guillaume RFC Seraing
51' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor M. Sambu RFC Seraing
62' Wissel Sint-Eloois-Winkel Wissel J. Beyens voor T. Van de Velde Sint-Eloois-Winkel
66' Wissel RFC Seraing Wissel M. Mouandilmadji voor M. Poaty RFC Seraing
66' Wissel RFC Seraing Wissel A. Bernier voor S. Elisor RFC Seraing
67' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor M. Tshibuabua RFC Seraing
76' Wissel Sint-Eloois-Winkel Wissel M. Tall voor B. Kudimbana Sint-Eloois-Winkel
78' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor L. Abanda RFC Seraing
79' Wissel RFC Seraing Wissel C. Lepoint voor Sérgio Conceição RFC Seraing
82' Wissel Sint-Eloois-Winkel Wissel T. Vandendriessche voor M. Voskanyan Sint-Eloois-Winkel
82' Wissel Sint-Eloois-Winkel Wissel F. Deschilder voor J. Dujardin Sint-Eloois-Winkel
90' Doelpunt RFC Seraing Doelpunt A. Bernier RFC Seraing 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Eloois-Winkel - RFC Seraing
Opstellingen Sint-Eloois-Winkel - RFC Seraing

Voorbeschouwing Sint-Eloois-Winkel - RFC Seraing

Sint-Eloois-Winkel en RFC Seraing spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bart Zeebroek en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sint-Eloois-Winkel en RFC Seraing in de Croky Cup vond plaats op 12 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sint-Eloois-Winkel. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 3 duels tussen Sint-Eloois-Winkel en RFC Seraing eindigde namelijk in een gelijkspel.