Nabeschouwing De Kempen - Spouwen-Mopertingen (1-5) || Croky Cup 2023/2024

Zaterdag 12 augustus 2023 - 19:30 uurIn de Croky Cup 2023/2024 neemt De Kempen het zaterdag 12 augustus 2023 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Spouwen-Mopertingen. De wedstrijd wordt gespeeld in Staf Janssensstadion in Tielen.

Via de De Kempen - Spouwen-Mopertingen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing De Kempen - Spouwen-Mopertingen (1-5)

Het Croky Cup duel tussen De Kempen en Spouwen-Mopertingen is geëindigd in een 1-5 overwinning voor Spouwen-Mopertingen. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken De Kempen - Spouwen-Mopertingen
Goals
1
5
LIVE De Kempen - Spouwen-Mopertingen 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd De Kempen - Spouwen-Mopertingen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting De Kempen - Spouwen-Mopertingen
Opstellingen De Kempen - Spouwen-Mopertingen

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing De Kempen - Spouwen-Mopertingen

De Kempen en Spouwen-Mopertingen spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Croky Cup.

Het is voor het eerst dat De Kempen en Spouwen-Mopertingen elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst De Kempen 0
Winst Spouwen-Mopertingen 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
De Kempen - Spouwen-Mopertingen Opstelling De Kempen Opstelling Spouwen-Mopertingen Live De Kempen - Spouwen-Mopertingen Live De Kempen - Spouwen-Mopertingen kijken De Kempen - Spouwen-Mopertingen kijken Live De Kempen - Spouwen-Mopertingen stream De Kempen - Spouwen-Mopertingen Fox Sports Nabeschouwing De Kempen - Spouwen-Mopertingen Uitslag De Kempen - Spouwen-Mopertingen Statistieken De Kempen - Spouwen-Mopertingen Croky Cup 2023/2024 De Kempen - Spouwen-Mopertingen wedden De Kempen - Spouwen-Mopertingen gokken De Kempen - Spouwen-Mopertingen Unibet