Nabeschouwing Gent - Club Brugge (0-1) || Croky Cup 2023/2024

Dinsdag 16 januari 2024 - 20:45 uur

In de Croky Cup 2023/2024 neemt Gent het dinsdag 16 januari 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Club Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in GHELAMCO-arena in Gent.

Via de Gent - Club Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gent - Club Brugge (0-1)

Het Croky Cup duel tussen Gent en Club Brugge is onder leiding van scheidsrechter Erik Lambrechts geëindigd in een 0-1 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door Igor Thiago, waarmee Club Brugge met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Club Brugge.

LIVE Gent - Club Brugge 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gent - Club Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Wissel Gent Wissel Daniel Schmidt voor Davy Roef Gent
17' Doelpunt Club Brugge Doelpunt Igor Thiago met assist van Andreas Skov Olsen Club Brugge 0-1
37' Gele kaart Gent Gele kaart voor Julien De Sart Gent
60' Gele kaart Gent Gele kaart voor Andreas Skov Olsen Gent
68' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor Matisse Samoise Club Brugge
69' Gele kaart Gent Gele kaart voor Philip Zinckernagel Antonio Nusa Gent
70' Wissel Club Brugge Wissel Éder Balanta voor Casper Nielsen Club Brugge
75' Wissel Club Brugge Wissel Archie Brown voor Club Brugge
75' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor Éder Balanta Club Brugge
78' Wissel Gent Wissel Omri Gendelman voor Gift Emmanuel Orban Gent
79' Gele kaart Gent Gele kaart voor Gift Emmanuel Orban Gent
80' Wissel Gent Wissel Omri Gendelman voor Gift Emmanuel Orban Gent
95' Wissel Club Brugge Wissel Dedryck Boyata voor Hugo Vetlesen Club Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Gent - Club Brugge
Opstellingen Gent - Club Brugge
De opstellingen van Gent en Club Brugge zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.