Nabeschouwing Hoogstraten - Ostiches (1-1) (5-4 na strafschoppen) || Croky Cup 2023/2024

Zaterdag 19 augustus 2023 - 20:00 uurIn de Croky Cup 2023/2024 neemt Hoogstraten het zaterdag 19 augustus 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Ostiches. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex Seminarie in Hoogstraten.

Via de Hoogstraten - Ostiches live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hoogstraten - Ostiches (1-1) (5-4 na strafschoppen)

Het Croky Cup duel tussen Hoogstraten en Ostiches is geëindigd in een overwinning voor Hoogstraten. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Hoogstraten het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 5-4 gewonnen werd.

Wedstrijdstatistieken Hoogstraten - Ostiches
Goals
1
1
LIVE Hoogstraten - Ostiches 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hoogstraten - Ostiches teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Hoogstraten - Ostiches
Opstellingen Hoogstraten - Ostiches

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Hoogstraten - Ostiches

Hoogstraten en Ostiches spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Croky Cup.

Het is voor het eerst dat Hoogstraten en Ostiches elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst Hoogstraten 0
Winst Ostiches 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Hoogstraten - Ostiches Opstelling Hoogstraten Opstelling Ostiches Live Hoogstraten - Ostiches Live Hoogstraten - Ostiches kijken Hoogstraten - Ostiches kijken Live Hoogstraten - Ostiches stream Hoogstraten - Ostiches Fox Sports Nabeschouwing Hoogstraten - Ostiches Uitslag Hoogstraten - Ostiches Statistieken Hoogstraten - Ostiches Croky Cup 2023/2024 Hoogstraten - Ostiches wedden Hoogstraten - Ostiches gokken Hoogstraten - Ostiches Unibet