Nabeschouwing Knokke - OH Leuven (1-1) (2-4 na strafschoppen) || Croky Cup 2023/2024

Woensdag 6 december 2023 - 20:00 uur

In de Croky Cup 2023/2024 neemt Knokke het woensdag 6 december 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen OH Leuven. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Olivier in Knokke-Heist.

Via de Knokke - OH Leuven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Knokke - OH Leuven (1-1) (2-4 na strafschoppen)

Het Croky Cup duel tussen Knokke en OH Leuven is onder leiding van scheidsrechter Simon Bourdeaud'hui geëindigd in een overwinning voor OH Leuven. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek OH Leuven het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 2-4 gewonnen werd.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Óscar García Junyent in de 0e minuut, waardoor OH Leuven met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel in de eerste helft, na 24 minuten was het Joren Dom die OH Leuven op een 0-1 voorsprong zette. In de 36e minuut moest Knokke verder met een man minder nadat Jannes Tant een rode kaart had gekregen.

Met deze stand gingen beide teams de rust in. In de tweede helft scoorde Justin Pieters de gelijkmaker voor Knokke in de 48e minuut, waardoor beide teams weer op gelijke hoogte stonden.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 2-4 score in het voordeel van OH Leuven, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Knokke - OH Leuven 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Knokke - OH Leuven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Rode kaart OH Leuven Rode kaart voor Óscar García Junyent OH Leuven
24' Doelpunt OH Leuven Doelpunt Joren Dom met assist van Konan NDri OH Leuven 0-1
35' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor Ezechiel Banzuzi OH Leuven
36' Rode kaart Knokke Rode kaart voor Jannes Tant Knokke
48' Doelpunt Knokke Doelpunt Justin Pieters met assist van Lucas Prudhomme Knokke 1-1
46' Wissel OH Leuven Wissel Siebe Schrijvers voor Ezechiel Banzuzi OH Leuven
46' Wissel OH Leuven Wissel Jonatan Braut Brunes voor Nachon Nsingi OH Leuven
61' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor Joren Dom OH Leuven
63' Wissel OH Leuven Wissel Raz Shlomo voor Joren Dom OH Leuven
72' Wissel Knokke Wissel Samuel Addo voor Jonathan Mfumu Kunda Knokke
78' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor Raz Shlomo OH Leuven
79' Wissel OH Leuven Wissel Raphael Holzhauser voor Konan NDri OH Leuven
82' Gele kaart Knokke Gele kaart voor Kevin Hebbelinck Knokke
88' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor Hamza Mendyl OH Leuven
88' Gele kaart Knokke Gele kaart voor Florian Miguel Knokke
88' Wissel Knokke Wissel Aurelien Bailly voor Knokke
101' Wissel Knokke Wissel Noah Aelterman voor Kevin Hebbelinck Knokke
101' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor Lennert Hallaert Lucas Prudhomme OH Leuven
1' Penalty gescoord in shootout Knokke Penalty gescoord in shootout Siebe Schrijvers Knokke 0-1
2' Penalty gescoord in shootout OH Leuven Penalty gescoord in shootout Noah Aelterman OH Leuven 1-1
3' Penalty gescoord in shootout Knokke Penalty gescoord in shootout Jón Dagur Thorsteinsson Knokke 1-2
4' Penalty gescoord in shootout OH Leuven Penalty gescoord in shootout Aurelien Bailly OH Leuven 2-2
5' Penalty gemist in shootout Knokke Penalty gemist in shootout Jonatan Braut Brunes Knokke 2-3
6' Penalty gescoord in shootout OH Leuven Penalty gescoord in shootout Amadu Jalloh OH Leuven 2-3
7' Penalty gemist in shootout Knokke Penalty gemist in shootout Raphael Holzhauser Knokke 2-4
8' Penalty gemist in shootout Knokke Penalty gemist in shootout Samuel Addo Knokke 2-4
119' Penalty gescoord in shootout OH Leuven Penalty gescoord in shootout Jón Dagur Thorsteinsson OH Leuven
Video hoogtepunten en samenvatting Knokke - OH Leuven
Opstellingen Knokke - OH Leuven
De opstellingen van Knokke en OH Leuven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Knokke - OH Leuven

Knokke en OH Leuven spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Simon Bourdeaud'hui en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Knokke en OH Leuven in de Croky Cup vond plaats op 11 oktober 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor OH Leuven. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is OH Leuven favoriet. 1 keer wist de ploeg van Knokke te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Knokke. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.