Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - Antwerp (1-4) || Croky Cup 2023/2024

Woensdag 1 november 2023 - 15:45 uur

In de Croky Cup 2023/2024 neemt Lierse Kempenzonen het woensdag 1 november 2023 om 15:45 uur in eigen huis op tegen Antwerp. De wedstrijd wordt gespeeld in Herman Vanderpoortenstadion in Lier.

Via de Lierse Kempenzonen - Antwerp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - Antwerp (1-4)

Het Croky Cup duel tussen Lierse Kempenzonen en Antwerp is onder leiding van scheidsrechter Laurent Willems geëindigd in een 1-4 overwinning voor Antwerp. Na 45 minuten stond er een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door Toby Alderweireld, waarmee Antwerp met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van Thibaut Van Acker in de 28e minuut zorgde er even later voor dat Lierse Kempenzonen weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 37e minuut zette George Ilenikhena zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Antwerp de leiding in de wedstrijd nam.

Na 42 minuten werd de voorsprong voor Antwerp vergroot nadat Ritchie De Laet de 1-3 wist te scoren. Na 68 minuten spelen wist Antwerp via Alexandre De Bruyn de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Laurent Willems.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-4 winst voor Antwerp.

LIVE Lierse Kempenzonen - Antwerp 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lierse Kempenzonen - Antwerp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Antwerp Doelpunt Toby Alderweireld Antwerp 0-1
28' Penalty Lierse Kempenzonen Penalty Thibaut Van Acker Lierse Kempenzonen 1-1
37' Doelpunt Antwerp Doelpunt George Ilenikhena Antwerp 1-2
37' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor Joeri Poelmans Lierse Kempenzonen
42' Doelpunt Antwerp Doelpunt Ritchie De Laet Antwerp 1-3
61' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor Maxim Kireev Eric Ocansey Lierse Kempenzonen
61' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Samih El Touile voor Aristote Nkaka Lierse Kempenzonen
65' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Obbi Oulare voor Lierse Kempenzonen 1-4
68' Eigen doelpunt Antwerp Eigen doelpunt Alexandre De Bruyn Nils Schouterden Antwerp
68' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Jarno Libert voor Mehdi Tarfi Lierse Kempenzonen
70' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Soumaila Coulibaly voor George Ilenikhena Lierse Kempenzonen
70' Wissel Antwerp Wissel Chidera Ejuke voor Arbnor Muja Antwerp
70' Wissel Antwerp Wissel Vincent Janssen voor Michel Ange Balikwisha Antwerp
70' Wissel Antwerp Wissel Gyrano Kerk voor Toby Alderweireld Antwerp
74' Wissel Antwerp Wissel Jens Cools voor Sebastiaan Brebels Antwerp
86' Wissel Antwerp Wissel Milo Horemans voor Jürgen Ekkelenkamp Antwerp
91' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor Maxim Kireev Lierse Kempenzonen
Video hoogtepunten en samenvatting Lierse Kempenzonen - Antwerp
Opstellingen Lierse Kempenzonen - Antwerp

Voorbeschouwing Lierse Kempenzonen - Antwerp

Lierse Kempenzonen en Antwerp spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Laurent Willems en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Lierse Kempenzonen en Antwerp elkaar treffen in de Croky Cup.