Nabeschouwing OH Leuven - Antwerp (2-3) || Croky Cup 2023/2024

Woensdag 24 januari 2024 - 20:30 uur

In de Croky Cup 2023/2024 neemt OH Leuven het woensdag 24 januari 2024 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Antwerp. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power at Den Dreef Stadion in Heverlee.

Via de OH Leuven - Antwerp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing OH Leuven - Antwerp (2-3)

Het Croky Cup duel tussen OH Leuven en Antwerp is onder leiding van scheidsrechter Bert Put geëindigd in een 2-3 overwinning voor Antwerp. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. OH Leuven kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van Youssef Maziz. Een benutte penalty van Vincent Janssen in de 8e minuut zorgde er even later voor dat Antwerp weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 18e minuut zette Vincent Janssen zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Antwerp de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen. In de 51e minuut scoorde Antwerp via Mark van Bommel, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 74 minuten spelen wist OH Leuven via Jürgen Ekkelenkamp de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Bert Put. Na 91 minuten kon Raz Shlomo van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Antwerp het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bert Put, waardoor Antwerp een 2-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE OH Leuven - Antwerp 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd OH Leuven - Antwerp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt OH Leuven Doelpunt Youssef Maziz met assist van Konan NDri OH Leuven 1-0
8' Penalty Antwerp Penalty Vincent Janssen Antwerp 1-1
18' Doelpunt Antwerp Doelpunt Vincent Janssen met assist van Mandela Keita Antwerp 1-2
50' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor Vincent Janssen Antwerp
51' Doelpunt Antwerp Doelpunt Mark van Bommel Antwerp
54' Wissel OH Leuven Wissel Zeno Van Den Bosch voor OH Leuven 1-3
59' Wissel OH Leuven Wissel Mathieu Maertens voor Siebe Schrijvers OH Leuven
59' Wissel OH Leuven Wissel Ezechiel Banzuzi voor Ewoud Pletinckx OH Leuven
59' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor Nachon Nsingi Jón Dagur Thorsteinsson OH Leuven
64' Wissel Antwerp Wissel Ezechiel Banzuzi voor Antwerp
64' Wissel Antwerp Wissel Jelle Bataille voor Arbnor Muja Antwerp
64' Wissel OH Leuven Wissel Jacob Ondrejka voor Milan Smits OH Leuven
72' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor Jonatan Braut Brunes Florian Miguel Antwerp
74' Doelpunt OH Leuven Doelpunt Jürgen Ekkelenkamp OH Leuven
79' Wissel Antwerp Wissel Mathieu Maertens voor Joel Schingtienne Antwerp 2-3
82' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor Gyrano Kerk George Ilenikhena OH Leuven
90' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor Raz Shlomo OH Leuven
91' Tweede gele kaart Antwerp Tweede gele kaart voor Raz Shlomo Antwerp
93' Wissel OH Leuven Wissel Vincent Janssen voor OH Leuven
94' Wissel Antwerp Wissel Federico Ricca voor Joren Dom Antwerp
94' Wissel Antwerp Wissel Kobe Corbanie voor Jacob Ondrejka Antwerp
Video hoogtepunten en samenvatting OH Leuven - Antwerp
Opstellingen OH Leuven - Antwerp
De opstellingen van OH Leuven en Antwerp zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.