Nabeschouwing Patro Eisden - Gent (1-3) || Croky Cup 2023/2024

Woensdag 1 november 2023 - 19:00 uur

In de Croky Cup 2023/2024 neemt Patro Eisden het woensdag 1 november 2023 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Gent. De wedstrijd wordt gespeeld in Patro Stadion in Maasmechelen.

Via de Patro Eisden - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Patro Eisden - Gent (1-3)

Het Croky Cup duel tussen Patro Eisden en Gent is onder leiding van scheidsrechter Ken Vermeiren geëindigd in een 1-3 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door A. Hadj-Moussa, waarmee Gent met 1-1 de leiding nam. In de 47e minuut was het Patro Eisden dat via I. Swers dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Ken Vermeiren. Na de openingstreffer hadden allebei de ploegen nog een aantal mogelijkheden om tot scoren te komen, maar het zou uiteindelijk bij een 1-1 stand blijven waardoor het dus is dat dankzij de overwinning drie punten in de bus mee naar huis neemt. In de 80e minuut scoorde Gent via Archie Brown, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 1-3 eindigde in een overwinning voor Gent.

LIVE Patro Eisden - Gent 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Patro Eisden - Gent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor Y. Gueroui Patro Eisden
29' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor Tarik Tissoudali Patro Eisden 0-1
47' Doelpunt Gent Doelpunt A. Hadj-Moussa Gent 1-1
47' Doelpunt Patro Eisden Doelpunt I. Swers Patro Eisden
56' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor E. Sam Patro Eisden
63' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor K. Kis Patro Eisden
65' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor Stef Peeters Patro Eisden
72' Gele kaart Gent Gele kaart voor L. Bamona B. Dansoko Gent
72' Wissel Patro Eisden Wissel S. Sigurðarson voor E. Sam Patro Eisden
74' Wissel Patro Eisden Wissel Núrio Fortuna voor Patro Eisden
77' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor Hyunseok Hong Patro Eisden 1-2
80' Doelpunt Gent Doelpunt Sven Kums Gent 1-3
80' Doelpunt Gent Doelpunt Archie Brown met assist van Malick Fofana Gent
80' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor Hugo Cuypers Gift Emmanuel Orban Patro Eisden
80' Wissel Patro Eisden Wissel Matisse Samoise voor Noah Fadiga Patro Eisden
82' Wissel Gent Wissel W. Corstjens voor Gent
82' Wissel Gent Wissel J. Renson voor Gent
87' Wissel Gent Wissel S. Bammens voor W. Corstjens Gent
87' Wissel Gent Wissel Y. Bentayeb voor Theo Pierrot Gent
87' Wissel Patro Eisden Wissel M. Bounou voor A. Hadj-Moussa Patro Eisden
90' Wissel Gent Wissel Jordan Torunarigha voor Núrio Fortuna Gent
Video hoogtepunten en samenvatting Patro Eisden - Gent
Opstellingen Patro Eisden - Gent

Voorbeschouwing Patro Eisden - Gent

Patro Eisden en Gent spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ken Vermeiren en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Patro Eisden en Gent elkaar treffen in de Croky Cup.