Nabeschouwing Standard Luik - Harelbeke (5-0) || Croky Cup 2023/2024

Woensdag 1 november 2023 - 20:30 uur

In de Croky Cup 2023/2024 neemt Standard Luik het woensdag 1 november 2023 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Harelbeke. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Maurice Dufrasne in Liege.

Via de Standard Luik - Harelbeke live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Luik - Harelbeke (5-0)

Het Croky Cup duel tussen Standard Luik en Harelbeke is onder leiding van scheidsrechter Klass Clerkx geëindigd in een 5-0 overwinning voor Standard Luik. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door Stipe Perica, waarmee Standard Liège met 1-0 de leiding nam. Standard Liège vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van William Balikwisha op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 59e minuut volgde een derde treffer van Standard Liège, waarmee Stipe Perica zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Standard Liège geen gas terug, waardoor in de 80e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Noah Ohio. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Standard Liège. Deze werd gescoord door Renaud Emond in de 89e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Klass Clerkx bij een 5-0 eindstand in het voordeel van Standard Luik.

LIVE Standard Luik - Harelbeke 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Luik - Harelbeke teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Standard Liège Doelpunt Stipe Perica met assist van Aiden ONeill Standard Liège 1-0
25' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor Aiden ONeill Standard Liège
56' Doelpunt Standard Liège Doelpunt William Balikwisha Standard Liège 2-0
59' Doelpunt Standard Liège Doelpunt Stipe Perica Standard Liège 3-0
63' Wissel Standard Liège Wissel Marlon Fossey voor Zinho Vanheusden Standard Liège
63' Wissel Standard Liège Wissel Lucas Noubi voor Konstantinos Laifis Standard Liège
66' Wissel Harelbeke Wissel Jordy Beirlaen voor Gyamfi Kyeremeh Harelbeke
66' Wissel Harelbeke Wissel Robin Toye voor Joenes Kasmi Harelbeke
67' Gele kaart Harelbeke Gele kaart voor Beirlaen J. Harelbeke
72' Wissel Standard Liège Wissel Renaud Emond voor Stipe Perica Standard Liège
72' Wissel Standard Liège Wissel Romaine Mundle voor Nathan Ngoy Standard Liège
73' Wissel Harelbeke Wissel Charles Noppe voor Preben Stiers Harelbeke
73' Wissel Harelbeke Wissel Robbe Santens voor Emile Samyn Harelbeke
80' Doelpunt Standard Liège Doelpunt Noah Ohio Standard Liège 4-0
89' Doelpunt Standard Liège Doelpunt Renaud Emond Standard Liège 5-0
92' Wissel Standard Liège Wissel Moussa Djenepo voor William Balikwisha Standard Liège
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Luik - Harelbeke
Opstellingen Standard Luik - Harelbeke

Voorbeschouwing Standard Luik - Harelbeke

Standard Luik en Harelbeke spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Klass Clerkx en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Standard Luik en Harelbeke elkaar treffen in de Croky Cup.