Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Antwerp (1-0) || Croky Cup 2023/2024

Donderdag 9 mei 2024 - 15:30 uur

In de Croky Cup 2023/2024 neemt Union Saint-Gilloise het donderdag 9 mei 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Antwerp. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Joseph Mariën in Brussels.

Via de Union Saint-Gilloise - Antwerp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Antwerp (1-0)

Het Croky Cup duel tussen Union Saint-Gilloise en Antwerp is onder leiding van scheidsrechter Erik Lambrechts geëindigd in een 1-0 overwinning voor Union Saint-Gilloise. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door Koki Machida, waarmee Union Saint-Gilloise met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Union Saint-Gilloise uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Union Saint-Gilloise - Antwerp 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Union Saint-Gilloise - Antwerp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor Mohamed Amoura Union Saint-Gilloise
30' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor E. Matazo Antwerp
46' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt Koki Machida Union Saint-Gilloise 1-0
54' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor Vincent Janssen Antwerp
68' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor Christian Burgess Union Saint-Gilloise
73' Wissel Antwerp Wissel Alhassan Yusuf voor E. Matazo Antwerp
73' Wissel Antwerp Wissel Jelle Bataille voor Ritchie De Laet Antwerp
73' Wissel Antwerp Wissel Chidera Ejuke voor Gyrano Kerk Antwerp
81' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel Kevin Rodríguez  voor Gustaf Nilsson Union Saint-Gilloise
81' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel Ross Sykes voor Loïc Lapoussin Union Saint-Gilloise
84' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel Noah Sadiki voor Mathias Rasmussen Union Saint-Gilloise
86' Wissel Antwerp Wissel Soumaïla Coulibaly voor Owen Wijndal Antwerp
86' Wissel Antwerp Wissel George Ilenikhena voor Jurgen Ekkelenkamp Antwerp
88' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor Z. Van Den Bosch Antwerp
96' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel L. Amani voor Mohamed Amoura Union Saint-Gilloise
90' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor Alessio Castro-Montes Union Saint-Gilloise
91' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor Anthony Moris Union Saint-Gilloise
Video hoogtepunten en samenvatting Union Saint-Gilloise - Antwerp
Opstellingen Union Saint-Gilloise - Antwerp
De opstellingen van Union Saint-Gilloise en Antwerp zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Union Saint-Gilloise - Antwerp

Union Saint-Gilloise en Antwerp spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erik Lambrechts en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Union Saint-Gilloise en Antwerp in de Croky Cup vond plaats op 2 maart 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Antwerp. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Union Saint-Gilloise als Antwerp wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.