Nabeschouwing Lierse - SV Roeselare (1-2) || Eerste Divisie B 2017/2018

Vrijdag 16 februari 2018 - 20:30 uur



In de Eerste Divisie B 2017/2018 neemt Lierse het vrijdag 16 februari 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen SV Roeselare. De wedstrijd wordt gespeeld in Herman Vanderpoortenstadion in Lier.

Via de Lierse - SV Roeselare live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lierse - SV Roeselare (1-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen Lierse en SV Roeselare is geëindigd in een 1-2 overwinning voor SV Roeselare. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Lierse - SV Roeselare
Goals
1
2
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
9
10
Schoten op doel
2
3
Aanvallen
142
136
Gevaarlijke aanvallen
71
85
Corners
4
7
LIVE Lierse - SV Roeselare 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lierse - SV Roeselare teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Lierse - SV Roeselare
Opstellingen Lierse - SV Roeselare

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Lierse - SV Roeselare

Lierse en SV Roeselare treffen elkaar in de 13e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2017/2018.

De vorige ontmoeting tussen Lierse en SV Roeselare in de Eerste Divisie B vond plaats op 25 november 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lierse. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is SV Roeselare favoriet. 4 keer wist de ploeg van Lierse te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Lierse. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Lierse 1
Winst SV Roeselare 4
Gelijkspel 4
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lierse op een 2e positie staat, terwijl we SV Roeselare terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Lierse - SV Roeselare Opstelling Lierse Opstelling SV Roeselare Live Lierse - SV Roeselare Live Lierse - SV Roeselare kijken Lierse - SV Roeselare kijken Live Lierse - SV Roeselare stream Lierse - SV Roeselare Fox Sports Nabeschouwing Lierse - SV Roeselare Uitslag Lierse - SV Roeselare Statistieken Lierse - SV Roeselare Eerste Divisie B 2017/2018 Lierse - SV Roeselare wedden Lierse - SV Roeselare gokken Lierse - SV Roeselare Unibet