Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Westerlo (1-1) || Eerste Divisie B

Zaterdag 19 januari 2019 - 20:30 uur

In de Eerste Divisie B neemt Beerschot-Wilrijk het zaterdag 19 januari 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Westerlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympisch Stadion in Anvers.

Via de Beerschot-Wilrijk - Westerlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Westerlo (1-1)

In de Eerste Divisie B heeft de wedstrijd tussen Beerschot-Wilrijk en Westerlo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Beerschot-Wilrijk kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van D. Vanzeir. Westerlo kwam na 23 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van F. Antunes, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

Wedstrijdstatistieken Beerschot-Wilrijk - Westerlo
Goals
1
1
Balbezit
59%
41%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
16
14
Schoten op doel
6
5
Aanvallen
116
90
Gevaarlijke aanvallen
80
49
Overtredingen
17
12
Buitenspel
3
1
Corners
7
3
LIVE Beerschot-Wilrijk - Westerlo 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beerschot-Wilrijk - Westerlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt D. Vanzeir Beerschot-Wilrijk 1-0
23' Doelpunt Westerlo Doelpunt F. Antunes Westerlo 1-1
57' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor M. Biset Westerlo
74' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor A. Maes Beerschot-Wilrijk
81' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor G. Dewaele Westerlo
85' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor D. Prychynenko Beerschot-Wilrijk
Opstellingen Beerschot-Wilrijk - Westerlo

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Beerschot-Wilrijk - Westerlo

Beerschot-Wilrijk en Westerlo treffen elkaar in de 4e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat Beerschot-Wilrijk en Westerlo elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Resultaat Aantal
Winst Beerschot-Wilrijk 0
Winst Westerlo 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Beerschot-Wilrijk op een 3e positie staat, terwijl we Westerlo terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Beerschot-Wilrijk - Westerlo Opstelling Beerschot-Wilrijk Opstelling Westerlo Live Beerschot-Wilrijk - Westerlo Live Beerschot-Wilrijk - Westerlo kijken Beerschot-Wilrijk - Westerlo kijken Live Beerschot-Wilrijk - Westerlo stream Beerschot-Wilrijk - Westerlo Fox Sports Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Westerlo Uitslag Beerschot-Wilrijk - Westerlo Statistieken Beerschot-Wilrijk - Westerlo Eerste Divisie B 2018/2019 Beerschot-Wilrijk - Westerlo wedden Beerschot-Wilrijk - Westerlo gokken Beerschot-Wilrijk - Westerlo Unibet