Nabeschouwing Lommel United - Mechelen (1-1) || Eerste Divisie B 2018/2019

Zondag 3 maart 2019 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2018/2019 neemt Lommel United het zondag 3 maart 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Mechelen. De wedstrijd wordt gespeeld in Soevereinstadion in Lommel.

Via de Lommel United - Mechelen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lommel United - Mechelen (1-1)

De Eerste Divisie B 2018/2019 wedstrijd tussen Lommel United en Mechelen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door T. Peyre, waarmee Mechelen met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Lommel United het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 86e minuut was het namelijk Rocha Miramar die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette. In de 90e minuut moest Mechelen verder met een man minder nadat T. Peyre een rode kaart had gekregen. Het lukte Lommel United in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de 94e minuut moest Lommel United verder met een man minder, nadat R. Henkens een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Lommel United - Mechelen 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lommel United - Mechelen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Mechelen Doelpunt T. Peyre Mechelen 0-1
33' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor R. Henkens Lommel United
46' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor G. Mera Mechelen
55' Wissel Mechelen Wissel S. De Witte voor G. Engvall Mechelen
68' Wissel Lommel United Wissel S. Valcke voor T. Azevedo Lommel United
79' Wissel Mechelen Wissel C. Tainmont voor N. Storm Mechelen
85' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor J. Van Damme Mechelen
86' Doelpunt Lommel United Doelpunt Rocha Miramar Lommel United 1-1
86' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor Rocha Miramar Lommel United
90' Rode kaart Mechelen Rode kaart voor T. Peyre Mechelen
91' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor B. Santermans Lommel United
94' Tweede gele kaart Lommel United Tweede gele kaart voor R. Henkens Lommel United
94' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor Mechelen
Video hoogtepunten en samenvatting Lommel United - Mechelen
Opstellingen Lommel United - Mechelen

Voorbeschouwing Lommel United - Mechelen

Lommel United en Mechelen treffen elkaar in de 7e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019.

De vorige ontmoeting tussen Lommel United en Mechelen in de Eerste Divisie B vond plaats op 17 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Mechelen. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Mechelen favoriet. 4 keer wist de ploeg van Lommel United te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Lommel United. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Lommel United 2
Winst Mechelen 4
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lommel United op een 4e positie staat, terwijl we Mechelen terugvinden op de 1e plaats.