Nabeschouwing Lommel United - OH Leuven (2-3) || Eerste Divisie B

Zondag 27 januari 2019 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B neemt Lommel United het zondag 27 januari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen OH Leuven. De wedstrijd wordt gespeeld in Soevereinstadion in Lommel.

Via de Lommel United - OH Leuven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lommel United - OH Leuven (2-3)

Het Eerste Divisie B duel tussen Lommel United en OH Leuven is geëindigd in een 2-3 overwinning voor OH Leuven. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door S. Brebels, waarmee Lommel United met 1-0 de leiding nam. OH Leuven kwam in de 32e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Henry, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 68e minuut zette J. Dequevy zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee OH Leuven de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd werd de stand toch weer gelijkgetrokken, toen D. Heymans in de 87e minuut de 2-2 maakte namens Lommel United. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk OH Leuven dat in de 88e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat K. Persoons de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 2-3 eindstand in het voordeel van OH Leuven.

Wedstrijdstatistieken Lommel United - OH Leuven
Goals
2
3
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
8
11
Schoten op doel
4
6
Aanvallen
100
74
Gevaarlijke aanvallen
71
51
Corners
5
4
LIVE Lommel United - OH Leuven 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lommel United - OH Leuven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
23' Doelpunt Lommel United Doelpunt S. Brebels Lommel United 1-0
24' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor K. Tshimanga OH Leuven
32' Doelpunt OH Leuven Doelpunt T. Henry OH Leuven 1-1
35' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor S. Kotysch OH Leuven
68' Doelpunt OH Leuven Doelpunt J. Dequevy OH Leuven 1-2
71' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor G. Neven Lommel United
77' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor S. De Wilde Lommel United
87' Doelpunt Lommel United Doelpunt D. Heymans Lommel United 2-2
88' Doelpunt OH Leuven Doelpunt K. Persoons OH Leuven 2-3
93' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor Lommel United
Opstellingen Lommel United - OH Leuven

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Lommel United - OH Leuven

Lommel United en OH Leuven treffen elkaar in de 5e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat Lommel United en OH Leuven elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Resultaat Aantal
Winst Lommel United 0
Winst OH Leuven 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lommel United op een 4e positie staat, terwijl we OH Leuven terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Lommel United - OH Leuven Opstelling Lommel United Opstelling OH Leuven Live Lommel United - OH Leuven Live Lommel United - OH Leuven kijken Lommel United - OH Leuven kijken Live Lommel United - OH Leuven stream Lommel United - OH Leuven Fox Sports Nabeschouwing Lommel United - OH Leuven Uitslag Lommel United - OH Leuven Statistieken Lommel United - OH Leuven Eerste Divisie B 2018/2019 Lommel United - OH Leuven wedden Lommel United - OH Leuven gokken Lommel United - OH Leuven Unibet