Nabeschouwing Lommel United - SV Roeselare (0-1) || Eerste Divisie B

Zondag 21 april 2019 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B neemt Lommel United het zondag 21 april 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen SV Roeselare. De wedstrijd wordt gespeeld in Soevereinstadion in Lommel.

Via de Lommel United - SV Roeselare live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lommel United - SV Roeselare (0-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Lommel United en SV Roeselare is geëindigd in een 0-1 overwinning voor SV Roeselare. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor D. Heymans van Lommel United. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 44e minuut het veld moest verlaten. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 70 minuten was het K. Madu die SV Roeselare op een 0-1 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor SV Roeselare uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Lommel United - SV Roeselare
Balbezit
51%
49%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
5
8
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
117
96
Gevaarlijke aanvallen
55
54
Corners
4
7
LIVE Lommel United - SV Roeselare 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lommel United - SV Roeselare teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
39' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor D. Heymans Lommel United
44' Tweede gele kaart Lommel United Tweede gele kaart voor D. Heymans Lommel United
45' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor F. Kocabas SV Roeselare
70' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor K. Madu Lommel United 0-1
70' Doelpunt SV Roeselare Doelpunt K. Madu SV Roeselare 0-1
91' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor Andrei SV Roeselare
Opstellingen Lommel United - SV Roeselare

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Lommel United - SV Roeselare

Lommel United en SV Roeselare treffen elkaar in de 5e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat Lommel United en SV Roeselare elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Resultaat Aantal
Winst Lommel United 0
Winst SV Roeselare 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lommel United op een 2e positie staat, terwijl we SV Roeselare terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Lommel United - SV Roeselare Opstelling Lommel United Opstelling SV Roeselare Live Lommel United - SV Roeselare Live Lommel United - SV Roeselare kijken Lommel United - SV Roeselare kijken Live Lommel United - SV Roeselare stream Lommel United - SV Roeselare Fox Sports Nabeschouwing Lommel United - SV Roeselare Uitslag Lommel United - SV Roeselare Statistieken Lommel United - SV Roeselare Eerste Divisie B 2018/2019 Lommel United - SV Roeselare wedden Lommel United - SV Roeselare gokken Lommel United - SV Roeselare Unibet