Nabeschouwing Lommel United - Tubize (1-0) || Eerste Divisie B 2018/2019

Zaterdag 24 november 2018 - 17:00 uur

In de Eerste Divisie B 2018/2019 neemt Lommel United het zaterdag 24 november 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Tubize. De wedstrijd wordt gespeeld in Soevereinstadion in Lommel.

Via de Lommel United - Tubize live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lommel United - Tubize (1-0)

Het Eerste Divisie B duel tussen Lommel United en Tubize is onder leiding van scheidsrechter Ken Vermeiren geëindigd in een 1-0 overwinning voor Lommel United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 69e minuut door G. Claes, waarmee Lommel United met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Tubize dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Lommel United uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Lommel United - Tubize 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lommel United - Tubize teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Tubize Gele kaart voor A. Lippini Tubize
36' Gele kaart Tubize Gele kaart voor H. Köse Tubize
41' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor S. Brebels Lommel United
58' Wissel Lommel United Wissel T. Azevedo voor L. Vermijl Lommel United
61' Wissel Tubize Wissel E. Agyiri voor D. Naah Tubize
69' Doelpunt Lommel United Doelpunt G. Claes Lommel United 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Lommel United - Tubize
Opstellingen Lommel United - Tubize

Voorbeschouwing Lommel United - Tubize

Lommel United en Tubize treffen elkaar in de 1e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ken Vermeiren en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Eerste Divisie B seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Lommel United en Tubize in de Eerste Divisie B vond plaats op 20 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lommel United. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide ploegen is Lommel United favoriet. De thuisploeg wist 17 keer te winnen, terwijl Tubize slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.