Nabeschouwing Lommel United - Tubize (1-0) || Eerste Divisie B

Zaterdag 24 november 2018 - 17:00 uur

In de Eerste Divisie B neemt Lommel United het zaterdag 24 november 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Tubize. De wedstrijd wordt gespeeld in Soevereinstadion in Lommel.

Via de Lommel United - Tubize live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lommel United - Tubize (1-0)

Het Eerste Divisie B duel tussen Lommel United en Tubize is onder leiding van scheidsrechter Ken Vermeiren geëindigd in een 1-0 overwinning voor Lommel United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 69e minuut door G. Claes, waarmee Lommel United met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Tubize dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Lommel United uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Lommel United - Tubize
Goals
1
0
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
7
9
Schoten op doel
1
7
Aanvallen
115
145
Gevaarlijke aanvallen
71
75
Corners
3
4
LIVE Lommel United - Tubize 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lommel United - Tubize teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Gele kaart Tubize Gele kaart voor A. Lippini Tubize
36' Gele kaart Tubize Gele kaart voor H. Köse Tubize
41' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor S. Brebels Lommel United
58' Wissel Lommel United Wissel T. Azevedo voor L. Vermijl Lommel United
61' Wissel Tubize Wissel E. Agyiri voor D. Naah Tubize
69' Doelpunt Lommel United Doelpunt G. Claes Lommel United 1-0
Opstellingen Lommel United - Tubize

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Lommel United - Tubize

Lommel United en Tubize treffen elkaar in de 1e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ken Vermeiren en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Eerste Divisie B seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Lommel United en Tubize elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Resultaat Aantal
Winst Lommel United 0
Winst Tubize 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Lommel United - Tubize Opstelling Lommel United Opstelling Tubize Live Lommel United - Tubize Live Lommel United - Tubize kijken Lommel United - Tubize kijken Live Lommel United - Tubize stream Lommel United - Tubize Fox Sports Nabeschouwing Lommel United - Tubize Uitslag Lommel United - Tubize Statistieken Lommel United - Tubize Eerste Divisie B 2018/2019 Lommel United - Tubize wedden Lommel United - Tubize gokken Lommel United - Tubize Unibet