Nabeschouwing Mechelen - Beerschot-Wilrijk (1-1) || Eerste Divisie B 2018/2019

Vrijdag 30 november 2018 - 20:30 uur

In de Eerste Divisie B 2018/2019 neemt Mechelen het vrijdag 30 november 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Beerschot-Wilrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS-stadion Achter de Kazerne (Mechelen (Malines)) in Malines.

Via de Mechelen - Beerschot-Wilrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mechelen - Beerschot-Wilrijk (1-1)

De Eerste Divisie B 2018/2019 wedstrijd tussen Mechelen en Beerschot-Wilrijk geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door M. Noubissi, waarmee Beerschot-Wilrijk met 0-1 de leiding nam. Mechelen kwam na 49 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van N. Storm, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 56e minuut kreeg L. Lemoine van Mechelen voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Mechelen de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 56e minuut moest Mechelen verder met een man minder, nadat L. Lemoine een tweede gele kaart kreeg. In de 95e minuut moest Beerschot-Wilrijk verder met een man minder, nadat T. Tissoudali een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Mechelen - Beerschot-Wilrijk 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mechelen - Beerschot-Wilrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt M. Noubissi Beerschot-Wilrijk 0-1
46' Wissel Mechelen Wissel G. Engvall voor T. Matthys Mechelen
46' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor J. De Jonghe Beerschot-Wilrijk
47' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor J. Dom Beerschot-Wilrijk
49' Doelpunt Mechelen Doelpunt N. Storm Mechelen 1-1
51' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor R. Schoofs Mechelen
51' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor O. Kaya Mechelen
55' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor J. Vancamp Beerschot-Wilrijk
56' Tweede gele kaart Mechelen Tweede gele kaart voor L. Lemoine Mechelen
65' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel M. Messoudi voor P. Bourdin Beerschot-Wilrijk
66' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor T. Tissoudali Beerschot-Wilrijk
70' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel G. De Mets voor T. Van Hyfte Beerschot-Wilrijk
74' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor M. Messoudi Beerschot-Wilrijk
95' Tweede gele kaart Beerschot-Wilrijk Tweede gele kaart voor T. Tissoudali Beerschot-Wilrijk
Video hoogtepunten en samenvatting Mechelen - Beerschot-Wilrijk
Opstellingen Mechelen - Beerschot-Wilrijk

Voorbeschouwing Mechelen - Beerschot-Wilrijk

Mechelen en Beerschot-Wilrijk treffen elkaar in de 2e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wesley Alen en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Mechelen en Beerschot-Wilrijk in de Eerste Divisie B vond plaats op 21 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Mechelen. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Mechelen als Beerschot-Wilrijk wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Mechelen 1
Winst Beerschot-Wilrijk 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Mechelen op een 1e positie staat, terwijl we Beerschot-Wilrijk terugvinden op de 3e plaats.