Nabeschouwing Mechelen - Lommel United (3-2) || Eerste Divisie B

Zaterdag 17 november 2018 - 20:30 uur

In de Eerste Divisie B neemt Mechelen het zaterdag 17 november 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Lommel United. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS-stadion Achter de Kazerne (Mechelen (Malines)) in Malines.

Via de Mechelen - Lommel United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mechelen - Lommel United (3-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen Mechelen en Lommel United is onder leiding van scheidsrechter Jasper Vergoote geëindigd in een 3-2 overwinning voor Mechelen. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door I. de Camargo, waarmee Mechelen met 1-0 de leiding nam. Op de eerste goal hoefde niet lang gewacht te worden, want al na 7 minuten was het I. de Camargo die Mechelen op een 1-0 voorsprong zette.

Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 51e minuut nadat Rocha Miramar namens Lommel United de bal tussen de palen wist te werken: 2-1. Even later was het opnieuw Rocha Miramar die voor zijn team wist te scoren. Daarmee zette hij Lommel United op 2-1 in de 51e minuut. Het volgende doelpunt van Lommel United viel in de 62e minuut en betekende de 2-2. Het doelpunt kwam op naam van S. Brebels. In de 63e minuut werd opnieuw gescoord, ditmaal door S. Brebels van Lommel United die daarmee tekende voor de 2-2. In de 85e minuut en werd het 3-2 via J. Van Damme speler Mechelen. Uiteindelijk zou er nog één laatste keer gescoord worden in deze wedstrijd door Mechelen, wat het slotstuk betekende van deze enerverende wedstrijd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jasper Vergoote en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Mechelen.

Wedstrijdstatistieken Mechelen - Lommel United
Goals
3
2
Balbezit
59%
41%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
6
5
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
98
85
Gevaarlijke aanvallen
64
35
Corners
6
4
LIVE Mechelen - Lommel United 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mechelen - Lommel United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Doelpunt Mechelen Doelpunt I. de Camargo Mechelen 1-0
7' Doelpunt Mechelen Doelpunt I. de Camargo Mechelen 1-0
22' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor S. Bitsindou Lommel United
47' Doelpunt Mechelen Doelpunt A. Swinkels Mechelen 2-0
47' Doelpunt Mechelen Doelpunt A. Swinkels Mechelen 2-0
51' Doelpunt Lommel United Doelpunt Rocha Miramar Lommel United 2-1
51' Doelpunt Lommel United Doelpunt Rocha Miramar Lommel United 2-1
56' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor Lommel United
62' Doelpunt Lommel United Doelpunt S. Brebels Lommel United 2-2
63' Doelpunt Lommel United Doelpunt S. Brebels Lommel United 2-2
68' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor Mechelen
85' Doelpunt Mechelen Doelpunt J. Van Damme Mechelen 3-2
86' Doelpunt Mechelen Doelpunt J. Van Damme Mechelen 3-2
89' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor Lommel United
Opstellingen Mechelen - Lommel United
De opstellingen van Mechelen en Lommel United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Mechelen - Lommel United

Mechelen en Lommel United treffen elkaar in de 1e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jasper Vergoote en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Eerste Divisie B seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Mechelen en Lommel United elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Resultaat Aantal
Winst Mechelen 0
Winst Lommel United 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
Mechelen - Lommel United Opstelling Mechelen Opstelling Lommel United Live Mechelen - Lommel United Live Mechelen - Lommel United kijken Mechelen - Lommel United kijken Live Mechelen - Lommel United stream Mechelen - Lommel United Fox Sports Nabeschouwing Mechelen - Lommel United Uitslag Mechelen - Lommel United Statistieken Mechelen - Lommel United Eerste Divisie B 2018/2019 Mechelen - Lommel United wedden Mechelen - Lommel United gokken Mechelen - Lommel United Unibet