Nabeschouwing Mechelen - OH Leuven (3-0) || Eerste Divisie B 2018/2019

Vrijdag 5 oktober 2018 - 20:30 uur

In de Eerste Divisie B 2018/2019 neemt Mechelen het vrijdag 5 oktober 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen OH Leuven. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS-stadion Achter de Kazerne (Mechelen (Malines)) in Malines.

Via de Mechelen - OH Leuven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mechelen - OH Leuven (3-0)

Het Eerste Divisie B duel tussen Mechelen en OH Leuven is onder leiding van scheidsrechter Nicolas Laforge geëindigd in een 3-0 overwinning voor Mechelen. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door R. Schoofs, waarmee Mechelen met 1-0 de leiding nam. De eerste goal viel in de eerste helft, na 26 minuten was het R. Schoofs die Mechelen op een 1-0 voorsprong zette.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-0 winst voor Mechelen.

LIVE Mechelen - OH Leuven 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mechelen - OH Leuven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Mechelen Doelpunt R. Schoofs Mechelen 1-0
30' Doelpunt Mechelen Doelpunt G. Engvall Mechelen 2-0
44' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor E. Moore OH Leuven
51' Doelpunt Mechelen Doelpunt W. Togui Mechelen 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Mechelen - OH Leuven
Opstellingen Mechelen - OH Leuven

Voorbeschouwing Mechelen - OH Leuven

Mechelen en OH Leuven treffen elkaar in de 9e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nicolas Laforge en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Mechelen en OH Leuven in de Eerste Divisie B vond plaats op 4 augustus 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Mechelen als OH Leuven wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.

Winst Mechelen 1
Winst OH Leuven 1
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Mechelen op een 3e positie staat, terwijl we OH Leuven terugvinden op de 8e plaats.