Nabeschouwing Mechelen - Tubize (3-1) || Eerste Divisie B

Zaterdag 22 december 2018 - 17:00 uur

In de Eerste Divisie B neemt Mechelen het zaterdag 22 december 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Tubize. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS-stadion Achter de Kazerne (Mechelen (Malines)) in Malines.

Via de Mechelen - Tubize live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mechelen - Tubize (3-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Mechelen en Tubize is onder leiding van scheidsrechter Bert Put geëindigd in een 3-1 overwinning voor Mechelen. Na 45 minuten stond er een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door R. Schoofs, waarmee Mechelen met 1-0 de leiding nam. Mechelen vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. de Camargo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Tubize vervolgens op 2-1. Het was A. Schuster die vanaf 11 meter wist te scoren in de 41e minuut.

Na 43 minuten werd de voorsprong voor Mechelen vergroot nadat I. de Camargo de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Mechelen.

Wedstrijdstatistieken Mechelen - Tubize
Goals
3
1
Balbezit
64%
36%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
22
4
Schoten op doel
10
4
Aanvallen
138
81
Gevaarlijke aanvallen
88
26
Corners
8
2
LIVE Mechelen - Tubize 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mechelen - Tubize teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Doelpunt Mechelen Doelpunt R. Schoofs Mechelen 1-0
13' Gele kaart Tubize Gele kaart voor L. Goudiaby Tubize
26' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor J. Van Damme Mechelen
34' Doelpunt Mechelen Doelpunt I. de Camargo Mechelen 2-0
41' Penalty Tubize Penalty A. Schuster Tubize 2-1
43' Doelpunt Mechelen Doelpunt I. de Camargo Mechelen 3-1
74' Gele kaart Tubize Gele kaart voor H. Köse Tubize
80' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor G. Engvall Mechelen
80' Gele kaart Tubize Gele kaart voor S. Garlito y Romo Tubize
Opstellingen Mechelen - Tubize

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Mechelen - Tubize

Mechelen en Tubize treffen elkaar in de 3e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bert Put en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Mechelen en Tubize elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Resultaat Aantal
Winst Mechelen 0
Winst Tubize 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Mechelen op een 1e positie staat, terwijl we Tubize terugvinden op de 8e plaats.

Tags
Mechelen - Tubize Opstelling Mechelen Opstelling Tubize Live Mechelen - Tubize Live Mechelen - Tubize kijken Mechelen - Tubize kijken Live Mechelen - Tubize stream Mechelen - Tubize Fox Sports Nabeschouwing Mechelen - Tubize Uitslag Mechelen - Tubize Statistieken Mechelen - Tubize Eerste Divisie B 2018/2019 Mechelen - Tubize wedden Mechelen - Tubize gokken Mechelen - Tubize Unibet