Nabeschouwing Mechelen - Union Saint-Gilloise (0-5) || Eerste Divisie B

Zaterdag 23 februari 2019 - 20:30 uur

In de Eerste Divisie B neemt Mechelen het zaterdag 23 februari 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Union Saint-Gilloise. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS-stadion Achter de Kazerne (Mechelen (Malines)) in Malines.

Via de Mechelen - Union Saint-Gilloise live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mechelen - Union Saint-Gilloise (0-5)

Het Eerste Divisie B duel tussen Mechelen en Union Saint-Gilloise is geëindigd in een 0-5 overwinning voor Union Saint-Gilloise. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Union Saint-Gilloise kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van P. Tau. Union Saint-Gilloise vergrootte in de 8e minuut de voorsprong nadat het via een goal van P. Tau op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 59e minuut volgde een derde treffer van Union Saint-Gilloise, waarmee R. Ferber zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Union Saint-Gilloise geen gas terug, waardoor in de 69e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van R. Ferber. In de 72e minuut werd de stand op 0-5 gezet na een benutte penalty van Union Saint-Gilloise speler F. Selemani.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 0-5 stand in het voordeel van Union Saint-Gilloise.

Wedstrijdstatistieken Mechelen - Union Saint-Gilloise
Balbezit
60%
40%
Gele kaarten
0
4
Schoten totaal
8
8
Schoten op doel
4
6
Aanvallen
139
89
Gevaarlijke aanvallen
102
69
Corners
2
7
LIVE Mechelen - Union Saint-Gilloise 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mechelen - Union Saint-Gilloise teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt P. Tau Union Saint-Gilloise 0-1
8' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt P. Tau Union Saint-Gilloise 0-2
18' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor F. Selemani Union Saint-Gilloise
33' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor Urtzi Iriondo Union Saint-Gilloise
42' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor A. Saussez Union Saint-Gilloise
52' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel A. Hamzaoui voor Urtzi Iriondo Union Saint-Gilloise
59' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt R. Ferber Union Saint-Gilloise 0-3
63' Wissel Mechelen Wissel M. Cornet voor R. Schoofs Mechelen
66' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel M. Fixelles voor Y. Niakaté Union Saint-Gilloise
69' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt R. Ferber Union Saint-Gilloise 0-4
72' Penalty Union Saint-Gilloise Penalty F. Selemani Union Saint-Gilloise 0-5
80' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel S. Tabekou voor R. Ferber Union Saint-Gilloise
Opstellingen Mechelen - Union Saint-Gilloise

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Mechelen - Union Saint-Gilloise

Mechelen en Union Saint-Gilloise treffen elkaar in de 7e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat Mechelen en Union Saint-Gilloise elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Resultaat Aantal
Winst Mechelen 0
Winst Union Saint-Gilloise 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Mechelen op een 1e positie staat, terwijl we Union Saint-Gilloise terugvinden op de 2e plaats.

Tags
Mechelen - Union Saint-Gilloise Opstelling Mechelen Opstelling Union Saint-Gilloise Live Mechelen - Union Saint-Gilloise Live Mechelen - Union Saint-Gilloise kijken Mechelen - Union Saint-Gilloise kijken Live Mechelen - Union Saint-Gilloise stream Mechelen - Union Saint-Gilloise Fox Sports Nabeschouwing Mechelen - Union Saint-Gilloise Uitslag Mechelen - Union Saint-Gilloise Statistieken Mechelen - Union Saint-Gilloise Eerste Divisie B 2018/2019 Mechelen - Union Saint-Gilloise wedden Mechelen - Union Saint-Gilloise gokken Mechelen - Union Saint-Gilloise Unibet