Nabeschouwing OH Leuven - Mechelen (1-3) || Eerste Divisie B

Vrijdag 14 december 2018 - 20:30 uur

In de Eerste Divisie B neemt OH Leuven het vrijdag 14 december 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Mechelen. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power at Den Dreef Stadion in Heverlee.

Via de OH Leuven - Mechelen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing OH Leuven - Mechelen (1-3)

Het Eerste Divisie B duel tussen OH Leuven en Mechelen is onder leiding van scheidsrechter Kevin Van Damme geëindigd in een 1-3 overwinning voor Mechelen. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Mechelen kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van I. de Camargo. OH Leuven kwam in de 32e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van G. Hirst, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 44e minuut kreeg D. Hubert van OH Leuven voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en OH Leuven de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 49e minuut was het Mechelen dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van A. Swinkels. Na 61 minuten werd de voorsprong voor Mechelen vergroot nadat I. de Camargo de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Mechelen.

Wedstrijdstatistieken OH Leuven - Mechelen
Goals
1
3
Balbezit
43%
57%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
4
16
Schoten op doel
2
8
Aanvallen
40
52
Gevaarlijke aanvallen
17
30
Corners
5
7
LIVE OH Leuven - Mechelen 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd OH Leuven - Mechelen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Doelpunt Mechelen Doelpunt I. de Camargo Mechelen 0-1
32' Doelpunt OH Leuven Doelpunt G. Hirst OH Leuven 1-1
35' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor D. Hubert OH Leuven
35' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor L. Bijker Mechelen
44' Tweede gele kaart OH Leuven Tweede gele kaart voor D. Hubert OH Leuven
49' Doelpunt Mechelen Doelpunt A. Swinkels Mechelen 1-2
61' Doelpunt Mechelen Doelpunt I. de Camargo Mechelen 1-3
93' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor J. Van Damme Mechelen
Opstellingen OH Leuven - Mechelen

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing OH Leuven - Mechelen

OH Leuven en Mechelen treffen elkaar in de 3e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Van Damme en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat OH Leuven en Mechelen elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Resultaat Aantal
Winst OH Leuven 0
Winst Mechelen 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel OH Leuven op een 6e positie staat, terwijl we Mechelen terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
OH Leuven - Mechelen Opstelling OH Leuven Opstelling Mechelen Live OH Leuven - Mechelen Live OH Leuven - Mechelen kijken OH Leuven - Mechelen kijken Live OH Leuven - Mechelen stream OH Leuven - Mechelen Fox Sports Nabeschouwing OH Leuven - Mechelen Uitslag OH Leuven - Mechelen Statistieken OH Leuven - Mechelen Eerste Divisie B 2018/2019 OH Leuven - Mechelen wedden OH Leuven - Mechelen gokken OH Leuven - Mechelen Unibet