Nabeschouwing OH Leuven - Union Saint-Gilloise (1-2) || Eerste Divisie B

Vrijdag 16 november 2018 - 20:30 uur

In de Eerste Divisie B neemt OH Leuven het vrijdag 16 november 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Union Saint-Gilloise. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power at Den Dreef Stadion in Heverlee.

Via de OH Leuven - Union Saint-Gilloise live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing OH Leuven - Union Saint-Gilloise (1-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen OH Leuven en Union Saint-Gilloise is onder leiding van scheidsrechter Quentin Pirard geëindigd in een 1-2 overwinning voor Union Saint-Gilloise. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 23 minuten. F. Selemani maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Union Saint-Gilloise vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. In de 23e minuut mocht er opnieuw een penalty genomen worden. Het was wederom F. Selemani die aanlegde en vervolgens de 0-1 wist te scoren voor Union Saint-Gilloise.

Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 79e minuut nadat R. Ferber namens Union Saint-Gilloise de bal tussen de palen wist te werken: 1-2. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 80e minuut en kwam op naam te staan van Union Saint-Gilloise speler R. Ferber, die daarmee tekende voor de 1-2.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Quentin Pirard en eindigde de wedstrijd dus met een 1-2 stand in het voordeel van Union Saint-Gilloise.

Wedstrijdstatistieken OH Leuven - Union Saint-Gilloise
Goals
1
2
Balbezit
52%
48%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
12
12
Schoten op doel
3
5
Aanvallen
142
101
Gevaarlijke aanvallen
80
42
Corners
4
6
LIVE OH Leuven - Union Saint-Gilloise 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd OH Leuven - Union Saint-Gilloise teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
23' Penalty Union Saint-Gilloise Penalty F. Selemani Union Saint-Gilloise 0-1
23' Penalty Union Saint-Gilloise Penalty F. Selemani Union Saint-Gilloise 0-1
25' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor S. Tabekou Union Saint-Gilloise
28' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor F. Vega Union Saint-Gilloise
35' Doelpunt OH Leuven Doelpunt J. Maertens OH Leuven 1-1
35' Doelpunt OH Leuven Doelpunt M. Maertens OH Leuven 1-1
79' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt R. Ferber Union Saint-Gilloise 1-2
80' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt R. Ferber Union Saint-Gilloise 1-2
93' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor A. Touba OH Leuven
Opstellingen OH Leuven - Union Saint-Gilloise

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing OH Leuven - Union Saint-Gilloise

OH Leuven en Union Saint-Gilloise treffen elkaar in de 1e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Quentin Pirard en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Eerste Divisie B seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat OH Leuven en Union Saint-Gilloise elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Resultaat Aantal
Winst OH Leuven 0
Winst Union Saint-Gilloise 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.

Tags
OH Leuven - Union Saint-Gilloise Opstelling OH Leuven Opstelling Union Saint-Gilloise Live OH Leuven - Union Saint-Gilloise Live OH Leuven - Union Saint-Gilloise kijken OH Leuven - Union Saint-Gilloise kijken Live OH Leuven - Union Saint-Gilloise stream OH Leuven - Union Saint-Gilloise Fox Sports Nabeschouwing OH Leuven - Union Saint-Gilloise Uitslag OH Leuven - Union Saint-Gilloise Statistieken OH Leuven - Union Saint-Gilloise Eerste Divisie B 2018/2019 OH Leuven - Union Saint-Gilloise wedden OH Leuven - Union Saint-Gilloise gokken OH Leuven - Union Saint-Gilloise Unibet