Nabeschouwing OH Leuven - Westerlo (3-0) || Eerste Divisie B

Zaterdag 16 februari 2019 - 17:00 uur

In de Eerste Divisie B neemt OH Leuven het zaterdag 16 februari 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Westerlo. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power at Den Dreef Stadion in Heverlee.

Via de OH Leuven - Westerlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing OH Leuven - Westerlo (3-0)

Het Eerste Divisie B duel tussen OH Leuven en Westerlo is geëindigd in een 3-0 overwinning voor OH Leuven. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door T. Henry, waarmee OH Leuven met 1-0 de leiding nam. OH Leuven vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Myny op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 78e minuut volgde een derde treffer van OH Leuven, waarmee M. Maertens zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor OH Leuven dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken OH Leuven - Westerlo
Goals
3
0
Balbezit
38%
62%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
10
13
Schoten op doel
5
5
Aanvallen
94
126
Gevaarlijke aanvallen
38
83
Overtredingen
11
11
Corners
1
5
LIVE OH Leuven - Westerlo 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd OH Leuven - Westerlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
29' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor J. Gorius OH Leuven
54' Doelpunt OH Leuven Doelpunt T. Henry OH Leuven 1-0
57' Doelpunt OH Leuven Doelpunt O. Myny OH Leuven 2-0
58' Wissel Westerlo Wissel S. Petrov voor A. Gboho Westerlo
68' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor K. Abrahams Westerlo
73' Wissel Westerlo Wissel A. Alessandro voor L. Van Eenoo Westerlo
74' Wissel OH Leuven Wissel B. Kapustka voor Y. Mbombo OH Leuven
75' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor S. Petrov Westerlo
77' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor B. Kapustka OH Leuven
78' Doelpunt OH Leuven Doelpunt M. Maertens OH Leuven 3-0
Opstellingen OH Leuven - Westerlo

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing OH Leuven - Westerlo

OH Leuven en Westerlo treffen elkaar in de 6e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat OH Leuven en Westerlo elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Resultaat Aantal
Winst OH Leuven 0
Winst Westerlo 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel OH Leuven op een 6e positie staat, terwijl we Westerlo terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
OH Leuven - Westerlo Opstelling OH Leuven Opstelling Westerlo Live OH Leuven - Westerlo Live OH Leuven - Westerlo kijken OH Leuven - Westerlo kijken Live OH Leuven - Westerlo stream OH Leuven - Westerlo Fox Sports Nabeschouwing OH Leuven - Westerlo Uitslag OH Leuven - Westerlo Statistieken OH Leuven - Westerlo Eerste Divisie B 2018/2019 OH Leuven - Westerlo wedden OH Leuven - Westerlo gokken OH Leuven - Westerlo Unibet