Nabeschouwing SV Roeselare - Mechelen (0-0) || Eerste Divisie B

Vrijdag 23 november 2018 - 20:30 uur

In de Eerste Divisie B neemt SV Roeselare het vrijdag 23 november 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Mechelen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Schiervelde in Roeselare.

Via de SV Roeselare - Mechelen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SV Roeselare - Mechelen (0-0)

In de Eerste Divisie B heeft de wedstrijd tussen SV Roeselare en Mechelen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren SV Roeselare en Mechelen gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Mechelen kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Denis Vanbecelaere niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken SV Roeselare - Mechelen
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
6
7
Schoten op doel
2
3
Aanvallen
36
49
Gevaarlijke aanvallen
25
29
Corners
2
4
LIVE SV Roeselare - Mechelen 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SV Roeselare - Mechelen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
22' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor O. Kaya Mechelen
38' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor J. Van Damme Mechelen
46' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor I. de Camargo Mechelen
63' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor D. Gravenberch SV Roeselare
66' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor B. Schmisser SV Roeselare
Opstellingen SV Roeselare - Mechelen

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing SV Roeselare - Mechelen

SV Roeselare en Mechelen treffen elkaar in de 1e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Denis Vanbecelaere en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Eerste Divisie B seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat SV Roeselare en Mechelen elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Resultaat Aantal
Winst SV Roeselare 0
Winst Mechelen 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.

Tags
SV Roeselare - Mechelen Opstelling SV Roeselare Opstelling Mechelen Live SV Roeselare - Mechelen Live SV Roeselare - Mechelen kijken SV Roeselare - Mechelen kijken Live SV Roeselare - Mechelen stream SV Roeselare - Mechelen Fox Sports Nabeschouwing SV Roeselare - Mechelen Uitslag SV Roeselare - Mechelen Statistieken SV Roeselare - Mechelen Eerste Divisie B 2018/2019 SV Roeselare - Mechelen wedden SV Roeselare - Mechelen gokken SV Roeselare - Mechelen Unibet