Nabeschouwing SV Roeselare - OH Leuven (3-1) || Eerste Divisie B 2018/2019

Vrijdag 7 december 2018 - 20:30 uur

In de Eerste Divisie B 2018/2019 neemt SV Roeselare het vrijdag 7 december 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen OH Leuven. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Schiervelde in Roeselare.

Via de SV Roeselare - OH Leuven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SV Roeselare - OH Leuven (3-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen SV Roeselare en OH Leuven is onder leiding van scheidsrechter Ken Vermeiren geëindigd in een 3-1 overwinning voor SV Roeselare. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door M. Maertens, waarmee OH Leuven met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van Andrei in de 36e minuut zorgde er even later voor dat SV Roeselare weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 63e minuut zette S. De Smet zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee SV Roeselare de leiding in de wedstrijd nam.

Na 77 minuten werd de voorsprong voor SV Roeselare vergroot nadat T. Van Acker de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor SV Roeselare.

LIVE SV Roeselare - OH Leuven 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SV Roeselare - OH Leuven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor N. Zolotić SV Roeselare
10' Doelpunt OH Leuven Doelpunt M. Maertens OH Leuven 0-1
22' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor B. Kapustka OH Leuven
35' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor K. Schuermans OH Leuven
36' Penalty SV Roeselare Penalty Andrei SV Roeselare 1-1
55' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor N. Rajsel SV Roeselare
63' Doelpunt SV Roeselare Doelpunt S. De Smet SV Roeselare 2-1
65' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor S. De Smet SV Roeselare
72' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor OH Leuven
77' Doelpunt SV Roeselare Doelpunt T. Van Acker SV Roeselare 3-1
83' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor SV Roeselare
Video hoogtepunten en samenvatting SV Roeselare - OH Leuven
Opstellingen SV Roeselare - OH Leuven

Voorbeschouwing SV Roeselare - OH Leuven

SV Roeselare en OH Leuven treffen elkaar in de 2e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ken Vermeiren en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen SV Roeselare en OH Leuven in de Eerste Divisie B vond plaats op 9 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor OH Leuven. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is OH Leuven favoriet. 5 keer wist de ploeg van SV Roeselare te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor SV Roeselare. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst SV Roeselare 4
Winst OH Leuven 5
Gelijkspel 5
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel SV Roeselare op een 7e positie staat, terwijl we OH Leuven terugvinden op de 6e plaats.