Nabeschouwing SV Roeselare - Tubize (0-1) || Eerste Divisie B

Vrijdag 25 januari 2019 - 20:30 uur

In de Eerste Divisie B neemt SV Roeselare het vrijdag 25 januari 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Tubize. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Schiervelde in Roeselare.

Via de SV Roeselare - Tubize live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SV Roeselare - Tubize (0-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen SV Roeselare en Tubize is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Tubize. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 79e minuut door A. Nemane, waarmee Tubize met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Tubize uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken SV Roeselare - Tubize
Balbezit
61%
39%
Gele kaarten
1
4
Schoten totaal
11
5
Schoten op doel
2
3
Aanvallen
124
85
Gevaarlijke aanvallen
91
33
Corners
7
1
LIVE SV Roeselare - Tubize 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SV Roeselare - Tubize teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor S. De Smet SV Roeselare
55' Gele kaart Tubize Gele kaart voor A. Touré Tubize
74' Gele kaart Tubize Gele kaart voor A. Schuster Tubize
79' Doelpunt Tubize Doelpunt A. Nemane Tubize 0-1
82' Gele kaart Tubize Gele kaart voor Tubize
86' Gele kaart Tubize Gele kaart voor M. Weymans Tubize
Opstellingen SV Roeselare - Tubize

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing SV Roeselare - Tubize

SV Roeselare en Tubize treffen elkaar in de 5e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat SV Roeselare en Tubize elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Resultaat Aantal
Winst SV Roeselare 0
Winst Tubize 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel SV Roeselare op een 7e positie staat, terwijl we Tubize terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
SV Roeselare - Tubize Opstelling SV Roeselare Opstelling Tubize Live SV Roeselare - Tubize Live SV Roeselare - Tubize kijken SV Roeselare - Tubize kijken Live SV Roeselare - Tubize stream SV Roeselare - Tubize Fox Sports Nabeschouwing SV Roeselare - Tubize Uitslag SV Roeselare - Tubize Statistieken SV Roeselare - Tubize Eerste Divisie B 2018/2019 SV Roeselare - Tubize wedden SV Roeselare - Tubize gokken SV Roeselare - Tubize Unibet