Nabeschouwing SV Roeselare - Tubize (4-0) || Eerste Divisie B

Vrijdag 26 april 2019 - 20:30 uur

In de Eerste Divisie B neemt SV Roeselare het vrijdag 26 april 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Tubize. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Schiervelde in Roeselare.

Via de SV Roeselare - Tubize live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SV Roeselare - Tubize (4-0)

Het Eerste Divisie B duel tussen SV Roeselare en Tubize is geëindigd in een 4-0 overwinning voor SV Roeselare. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door S. Godwin, waarmee SV Roeselare met 1-0 de leiding nam. In de 73e minuut volgde een derde treffer van SV Roeselare, waarmee Casagolda zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor SV Roeselare in de 92e minuut, nadat M. Aoulad de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor SV Roeselare.

Wedstrijdstatistieken SV Roeselare - Tubize
Goals
4
0
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
4
0
Schoten op doel
4
0
Gevaarlijke aanvallen
79
64
Corners
10
5
LIVE SV Roeselare - Tubize 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SV Roeselare - Tubize teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
51' Doelpunt SV Roeselare Doelpunt S. Godwin SV Roeselare 1-0
64' Gele kaart Tubize Gele kaart voor S. Godwin Tubize 2-0
73' Doelpunt SV Roeselare Doelpunt Casagolda SV Roeselare 3-0
73' Doelpunt SV Roeselare Doelpunt Casagolda SV Roeselare 3-0
79' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor M. Lépicier SV Roeselare
92' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor M. Aoulad SV Roeselare 4-0
92' Doelpunt SV Roeselare Doelpunt M. Aoulad SV Roeselare 4-0
Opstellingen SV Roeselare - Tubize

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing SV Roeselare - Tubize

SV Roeselare en Tubize treffen elkaar in de 6e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat SV Roeselare en Tubize elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Resultaat Aantal
Winst SV Roeselare 0
Winst Tubize 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel SV Roeselare op een 3e positie staat, terwijl we Tubize terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
SV Roeselare - Tubize Opstelling SV Roeselare Opstelling Tubize Live SV Roeselare - Tubize Live SV Roeselare - Tubize kijken SV Roeselare - Tubize kijken Live SV Roeselare - Tubize stream SV Roeselare - Tubize Fox Sports Nabeschouwing SV Roeselare - Tubize Uitslag SV Roeselare - Tubize Statistieken SV Roeselare - Tubize Eerste Divisie B 2018/2019 SV Roeselare - Tubize wedden SV Roeselare - Tubize gokken SV Roeselare - Tubize Unibet