Nabeschouwing SV Roeselare - Westerlo (0-1) || Eerste Divisie B 2018/2019

Woensdag 31 oktober 2018 - 20:30 uur

In de Eerste Divisie B 2018/2019 neemt SV Roeselare het woensdag 31 oktober 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Westerlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Schiervelde in Roeselare.

Via de SV Roeselare - Westerlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SV Roeselare - Westerlo (0-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen SV Roeselare en Westerlo is onder leiding van scheidsrechter Quentin Pirard geëindigd in een 0-1 overwinning voor Westerlo. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 86e minuut door L. Van Eenoo, waarmee Westerlo met 0-1 de leiding nam. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 86 minuten was het L. Van Eenoo die Westerlo op een 0-1 voorsprong zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-1 eindigde in een overwinning voor Westerlo.

LIVE SV Roeselare - Westerlo 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SV Roeselare - Westerlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

53' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor N. Ghandri Westerlo
56' Wissel SV Roeselare Wissel T. Van Acker voor W. Semedo SV Roeselare
58' Wissel Westerlo Wissel J. Naessens voor A. Gboho Westerlo
64' Wissel Westerlo Wissel G. De Schryver voor K. Abrahams Westerlo
71' Wissel SV Roeselare Wissel G. van Kessel voor S. De Smet SV Roeselare
75' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor S. Buyl Westerlo
78' Wissel SV Roeselare Wissel K. Borry voor C. Damman SV Roeselare
79' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor SV Roeselare
86' Doelpunt Westerlo Doelpunt L. Van Eenoo Westerlo 0-1
88' Wissel Westerlo Wissel C. Janssens voor S. Buyl Westerlo
Video hoogtepunten en samenvatting SV Roeselare - Westerlo
Opstellingen SV Roeselare - Westerlo
De opstellingen van SV Roeselare en Westerlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing SV Roeselare - Westerlo

SV Roeselare en Westerlo treffen elkaar in de 10e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Quentin Pirard en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen SV Roeselare en Westerlo in de Eerste Divisie B vond plaats op 4 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Westerlo. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Westerlo favoriet. 4 keer wist de ploeg van SV Roeselare te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor SV Roeselare. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst SV Roeselare 1
Winst Westerlo 4
Gelijkspel 6
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel SV Roeselare op een 6e positie staat, terwijl we Westerlo terugvinden op de 5e plaats.