Nabeschouwing Tubize - Lommel United (0-0) || Eerste Divisie B

Zaterdag 19 januari 2019 - 17:00 uur

In de Eerste Divisie B neemt Tubize het zaterdag 19 januari 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Lommel United. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Leburton in Tubize.

Via de Tubize - Lommel United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tubize - Lommel United (0-0)

In de Eerste Divisie B heeft de wedstrijd tussen Tubize en Lommel United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Tubize en Lommel United gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Lommel United kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Tubize - Lommel United
Balbezit
44%
56%
Schoten totaal
5
12
Schoten op doel
1
4
Aanvallen
100
107
Gevaarlijke aanvallen
46
95
Corners
2
8
LIVE Tubize - Lommel United 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tubize - Lommel United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Wissel Tubize Wissel J. Bacanamwo voor G. Martens Tubize
55' Wissel Tubize Wissel B. Diawara voor S. Nirisarike Tubize
66' Wissel Lommel United Wissel D. Heymans voor S. Bitsindou Lommel United
76' Wissel Lommel United Wissel J. Aabbou voor S. Valcke Lommel United
76' Wissel Tubize Wissel T. Rosenthal voor J. Bacanamwo Tubize
Opstellingen Tubize - Lommel United
De opstellingen van Tubize en Lommel United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Tubize - Lommel United

Tubize en Lommel United treffen elkaar in de 4e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat Tubize en Lommel United elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Resultaat Aantal
Winst Tubize 0
Winst Lommel United 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Tubize op een 8e positie staat, terwijl we Lommel United terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Tubize - Lommel United Opstelling Tubize Opstelling Lommel United Live Tubize - Lommel United Live Tubize - Lommel United kijken Tubize - Lommel United kijken Live Tubize - Lommel United stream Tubize - Lommel United Fox Sports Nabeschouwing Tubize - Lommel United Uitslag Tubize - Lommel United Statistieken Tubize - Lommel United Eerste Divisie B 2018/2019 Tubize - Lommel United wedden Tubize - Lommel United gokken Tubize - Lommel United Unibet