Nabeschouwing Tubize - Mechelen (0-3) || Eerste Divisie B

Vrijdag 15 februari 2019 - 20:30 uur

In de Eerste Divisie B neemt Tubize het vrijdag 15 februari 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Mechelen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Leburton in Tubize.

Via de Tubize - Mechelen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tubize - Mechelen (0-3)

Het Eerste Divisie B duel tussen Tubize en Mechelen is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Mechelen. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door G. Engvall, waarmee Mechelen met 0-1 de leiding nam. Mechelen vergrootte in de 45e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Storm op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 61e minuut volgde een derde treffer van Mechelen, waarmee W. Togui zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Mechelen dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Tubize - Mechelen
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
10
16
Schoten op doel
3
7
Aanvallen
124
138
Gevaarlijke aanvallen
49
87
Corners
5
9
LIVE Tubize - Mechelen 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tubize - Mechelen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
33' Doelpunt Mechelen Doelpunt G. Engvall Mechelen 0-1
45' Doelpunt Mechelen Doelpunt N. Storm Mechelen 0-2
61' Doelpunt Mechelen Doelpunt W. Togui Mechelen 0-3
79' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor L. Lemoine Mechelen
Opstellingen Tubize - Mechelen

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Tubize - Mechelen

Tubize en Mechelen treffen elkaar in de 6e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat Tubize en Mechelen elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Resultaat Aantal
Winst Tubize 0
Winst Mechelen 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Tubize op een 8e positie staat, terwijl we Mechelen terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Tubize - Mechelen Opstelling Tubize Opstelling Mechelen Live Tubize - Mechelen Live Tubize - Mechelen kijken Tubize - Mechelen kijken Live Tubize - Mechelen stream Tubize - Mechelen Fox Sports Nabeschouwing Tubize - Mechelen Uitslag Tubize - Mechelen Statistieken Tubize - Mechelen Eerste Divisie B 2018/2019 Tubize - Mechelen wedden Tubize - Mechelen gokken Tubize - Mechelen Unibet